E. Hazardas: žaviuosi "Real" klubu, bet šiuo metu esu laimingas Londone

Londono "Chelsea" klubo žvaigždė Edenas Hazardas po UEFA Čempionų lygos rungtynių Azerbaidžane dar kartą pakartojo, kad žavisi Madrido "Real" komanda, bet šiuo metu jis yra laimingas vilkėdamas "mėlynųjų" aprangą.

E. Hazardas su "Real" klubu yra siejamas jau ištisus metus, tačiau gandų apie galimą E. Hazardo persikėlimą padidėjo, kai pasidarė neaiški tiek Cristiano Ronaldo, tiek Garetho Bale'o tolimesnė ateitis Ispanijos sostinėje ekipoje.

Belgijos rinktinės krašto puolėjas dar anksčiau buvo pareiškęs, kad vieną dieną tikrai norės žaisti Zinedine'o Zidane'o vadovaujamoje komandoje, kuri šiuo metu yra "Real".

Vis dėlto belgas priimti skubotų sprendimų nesiruošia ir teigia, kad "Chelsea" klube galbūt liks ir iki kontrakto pabaigos.

"Visada šiame klube jaučiausi puikiai. Vis dar turiu dviejų metų trukmės kontraktą su "Chelsea". Kai pajausiu, jog atėjo metas išvykti, tai ir padarysiu, bet šiuo metu esu labai laimingas šiame klube", - kalbėjo futbolininkas.

Visi puikiai žinome, kaip aš žaviuosi "Real", bet šiuo metu aš esu "Chelsea" klube. Kiekvienais metais apie mano ateitį yra pasakoma įvairių dalykų, tačiau aš esu vis dar čia.

"Kai buvo "Lille" ekipoje, visi skelbė, kad išvykstu į PSG, bet aš likau ten pat. "Chelsea" klube ta pati situacija - visi kalba, kad aš išvyktu, bet kiekvienais metais mane matote vilkintį tuos pačius marškinėlius", - pridūrė E. Hazardas.