E. Hazardo brolis: tik Messi ir Ronaldo yra geresni už Edeną

Mionchengladbacho "Borussia" klube rungtyniaujantis Edeno Hazardo brolis Thorganas įsitikinęs, kad jo vyresnysis brolis šiuo metu yra tarp trijų geriausių pasaulio futbolininkų.

Su Londono "Chelsea" klubu šį sezoną spindintis E. Hazardas "Premier" lygoje jau pasiekė 10 įvarčių, tačiau belgas futbolo sirgalius labiausiai džiugina ne įvarčiais, o savo nuostabiu žaidimu su kamuoliu ir puikiais reidais. 

"Chelsea" žvaigždės brolis T. Hazardas neabejoja, kad pagal dabartinę sportinę formą Edenas gali konkuruoti su Lioneliu Messi ir Cristiano Ronaldo.

"Yra nemažai galvojančių, kad Edenas turi potencialo tapti geriausiu futbolininku pasaulyje", - "Goal.com" svetainei sakė Thorganas. - Tačiau šiuo metu turime du nepavejamus futbolininkus - Messi ir Ronaldo. Taigi, turėtume šiek tiek dar palaukti, tačiau kai abu futbolininkai pasieks tam tikrą amžių, Edenas turės savo šansą".

"Jis gali tapti geriausiu. Man jis dabar yra vienas geriausių. Aš noriu jį pamatyti "Ballon d'Or" rinkimų trejetuke. Tikiuosi, kad vieną dieną tai iš tikrųjų nutiks. Neabejoju, kad yra daug žmonių, kurie pamatę Edeną žaidžiantį sako: "vau, šis žaidėjas fantastiškas".

Jis - labai stiprus futbolininkus, o su kamuoliu Edenas yra neįtikėtinai greitas ir turi viską, ko reikia didžiam žaidėjui. Mačiau jį žaidžiantį prieš "Everton" ir mėgavausi kiekviena akimirka, kai jis buvo su kamuoliu", - užbaigė T. Hazardas.