E. Lavezzi: PSG "Ligue 1" čempionatui yra per stiprus

"Paris Saint-Germain" puolėjas Ezequielis Lavezzi tikina, kad jo ekipa Prancūzijos čempionate nesutinka savęs vertų varžovų.

Paryžiaus klubas, kurį 2011-aisiais įsigijo verslininkai iš Kataro, "Ligue 1" pirmenybes laimėjo pastaruosius trejus metus, o praėjusį sezoną Laurento Blanco vadovaujama komanda iškovojo ir abi šalies taures.

Šie metai taip pat nėra kažkuo išskirtiniai - per pirmuosius 14 mačų PSG šventė 12 pergalių bei dukart sužaidė lygiosiomis, kas artimiausius varžovus turnyrinėje lentelėje leidžia lenkti jau 13 taškų.

"Nematau prasmės slėpti to fakto, jog PSG kitiems klubams yra per stiprus", - Lavezzi pasakojo Gazzetta dello Sport. "Mūsų iššūkis yra rasti stimulo sunkiam darbui, o šiuo atžvilgiu, manau, komanda tvarkosi labai gerai."

Argentinietis, šį sezoną startinėje sudėtyje sužaidęs vos tris mačus, taip pat pridūrė, kad jo santykiai su ekipos treneriu yra geri ir jis visiškai supranta Blanco sprendimus. Verta paminėti, jog Lavezzi sutartis su PSG baigiasi artėjančią vasarą.