E. Valverde nėra tikras dėl J. Mascherano ateities klube

Javiero Mascherano karjera „Barcelona“ ekipoje gali greitai priartėti prie pabaigos.

Argentinietis yra siejamas su persikėlimu į Kiniją sausį, o šias kalbas itin paskatina tai, jog futbolininkas šį sezoną aikštėje pasirodė tik šešis kartus.

Nors „Barcelona“ ekipos treneris Ernesto Valverde gyyrė J. Mascherano, tačiau dėl jo ateities patvirtini nieko negalėjo ir teigė, kad tai yra vienas iš klausimų, kuriuos turės išspręsti.

„Žiemos perėjimų langas dar neatėjo ir mes laukiame jo pradžios. J. Mascherano yra vienas iš klausimų į kuriuos žiūrėsime, tačiau šiuo metu jis yra mūsų žaidėjas ir tada kada jis žaidė, jis žaidė gerai.

Jis yra atsidavęs klubui aikštėje ir už jos ribų ir tol kol jis čia, mes neturime apie nieką daugiau galvoti. Aikštėje jis duoda labai daug, taip pat ir rūbinėje. Jis yra veteranas ir visi jį gerbia.

Būna žaidėjų, kurie yra tikri pavyzdžiai rūbinėse, o dėl kai kurių priežasčių jis yra vienas iš tų vyrukų“, - teigė strategas.

J. Mascherano į Katalonijos ekipą persikėlė 2010-aisiais iš „Liverpool“ ir triumfavo „La Liga“ čempionate keturis kartus bei kartą kėlė į viršų Čempionų lygos taurę. 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...