E. Valverde: prisiimu atsakomybę dėl šio pralaimėjimo

"Roma" vakar UEFA Čempionų lygoje sukūrė tai, ko nelabai tikėjosi ir ištikimiausi šio klubo sirgaliai - rezultatu 3-0 sutriuškino "Barcelona" ir pateko į pusfinalį.

Po pirmųjų šių komandų rungtynių atrodė, kad šioje poroje jau viskas baigta - "Barca" namuose šventė pergalę rezultatu 4-1. Į Romą katalonai atvyko išsaugoti pranašumą, tačiau fenomenaliai žaidę "romėnai" pritrenkė varžovus iš Ispanijos.

E. Valverde po rungtynių neslėpė nusivylimo: "Mes neturėjome, kaip atsakyti "Roma" komandai į jų žaidimą. Viskas, ką jie darė pavyko nepriekaištingai, kai tuo metu mes strigome kiekvienoje atakoje.

Aš esu visiškai atsakingas už tai, kas nutiko Romoje. Aš neparuošiau komandos taip, kaip reikėjo. Jų aukštas spaudimas mus privertė žaisti ilgais perdavimais, mes išsijungėme iš rungtynių ir niekaip nesugebėjome rasti išeities iš viso to.

Kiekvienas išgyvename dėl šio pralaimėjimo, tačiau turime išlikti vieningi, nes mūsų vis dar laukia du turnyrai, kuriuose galime laimėti. Turėjome tikslų ir Čempionų lygoje, todėl ši nesėkme yra labai skaudi tiek mums, tiek sirgaliams."

"Barcelona" komandai, kuri jau netrukus taps Ispanijos čempione, prasibrauti į Čempionų lygos pusfinalį nepavyksta trečius metus iš eilės.