Edersonas pasirašė naują septynerių metų kontraktą su "Man City"

"Manchester City" komandai sukti galvos dėl vartininko pozicijos nebereikės daug metų į priekį - su "miestiečiais" ateitį susiejo 24-erių metų Edersonas.

Praėjusią vasarą 40 mln. eurų "Man City" komandai kainavęs vartininkas šį sezoną demonstravo įspūdingą sportinę formą. Edersonas buvo viena iš priežasčių, padėjusių Mančesterio ekipai užtikrintai laimėti Anglijos "Premier" lygos pirmenybes.

Sėkmingas Edersono pasirodymas neliko nepastebėtas - "Man City" pasiūlė žaidėjui pasirašyti naują sutartį iki 2025 metų. Brazilas šios galimybės neatmetė ir šiandien padėjo savo parašą.

"Ši sutartis reiškia, kad klubas yra patenkintas mano darbu. Tai man suteikia pasitikėjimo, todėl tikiuosi visa tai perkelti į aikštę ir sirgaliams suteikti daug puikų emocijų", - kalbėjo Edersonas.

Brazilas šį sezoną "Man City" gretose iš viso sužaidė 45 rungtynes.<blockquote class="twitter-tweet" data-conversation="none" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">“It means that the Club is happy with my work, they trust me, and I hope to meet their expectations on the pitch and bring a lot of joy to the fans.&quot;<br><br> <a href="https://t.co/XBieeF68DE">https://t.co/XBieeF68DE</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/mancity?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#mancity</a> <a href="https://t.co/xex140F3Jj">pic.twitter.com/xex140F3Jj</a></p>&mdash; Manchester City (@ManCity) <a href="https://twitter.com/ManCity/status/995778578754174976?ref_src=twsrc%5Etfw">May 13, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>