''Eintracht'' sporto direktorius: ''Bayern'' parodė savo neprofesionalumą

Frankfurto „Eintracht” sporto direktorius Fredi Bobičius išreiškė pasipiktinimą Miuncheno „Bayern” valdžia, kai šie be jokio įspėjimo paskelbė, kad Niko Kovačas nuo kito sezono dirbs bavarų ekipoje.

Šią savaitę „Bayern” kiek netikėtai paskelbė, kad Juppą Heynckesą po sezono pakeis „Eintracht” klube ne vienerius metus dirbantis N. Kovačas.

Tai sukėlė „Eintracht” klubo pasipiktinimą, nes „Bayern” jiems nepranešė, kad jau dabar skelbs apie užbaigtą sandorį su strategu. Frankfurto ekipa yra svarbioje sezono stadijoje, kurioje kaunasi dėl patekimo į Čempionų lygą.

„Mus nustebino, kad derybos buvo baigtos tokiu sezono metu, tačiau mes neturime jokių priekaištų Kovačui”, - sakė F. Bobičius.

„Nemanau, kad tai buvo pats geriausias laikas paskelbti apie tai. Faktas, kad informacija viešumą pasiekė iš „Bayern”, o ne iš „Eintracht” rodo pagarbos ir profesionalumo nebuvimą.

Mes turime labai svarbias rungtynes šį savaitgalį Lėverkuzene ir kitą savaitę taurėje prieš „Schalke”. Tai turėtų būti pagrindinė tema mūsų klube, tačiau dabar esame priversti kalbėti apie tai, kad po sezono liksime be trenerio.

Kaip ir sakiau anksčiau, laikas, kurį pasirinko „Bayern” yra pats netinkamiausias klubų atžvilgiu. Jie visiškai negalvojo apie mūsų situaciją. Aš gerbiu kolegas iš Miuncheno, tačiau atrodo, kad jie turi kažką prieš mus”, - pridūrė sporto direktorius.