Ekranietis Urbys: „Esame vieningi, tai mūsų didžiausias pliusas“

Panevėžio „Ekranas“ jau šį trečiadienį išvykoje pradės LFF taurės turnyrą aštuntfinalio maču su Vilniaus „Žalgiriu“. Iššūkis sudėtingas: siekiant patekti į kitą taurės etapą, reikia Vilniuje įveikti praėjusių metų A lygos čempionus ir taurės laimėtojus. Poros nugalėtoją lems vienintelės rungtynės LFF stadione, 16 val. 

Apie būsimą dvikovą mintimis pasidalino „Ekrano“ saugas Simonas Urbys: „Nepasakyčiau, kad burtai mums nepalankūs, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. Mūsų jaunai komandai naudinga žaisti prieš stipresnes ekipas.

Dabar atrodo, kad tai tik eilinės rungtynės, nes su „Žalgiriu“ susitinkame jau ne pirmą kartą. Tad jau ir jie mus, ir mes juos žinome gerai. Visi mačai yra vienodai svarbūs, todėl neskirstome – eilinės rungtynės ar neeilinės.

Manau, kad komandų šansai prieš rungtynes vienodi, 50 procentų prieš 50 procentų. Nors ir klubas turi daug problemų, mūsų komanda yra vieninga, tai mūsų didžiausias pliusas“, - teigė „Ekrano“ saugas Simonas Urbys.

Dėl LFF taurės burtų neliūdėjo ir „Ekrano“ treneris Marius Skinderis. „Taurės burtai yra burtai, nieko nepadarysi, gavome „Žalgirį“. Turbūt geriau pralaimėti „Žalgiriui“, nei Kazlų Rūdos „Šilui“. Laukia geros rungtynės, vaikinai laukia tokių varžovų, bus įdomu", - dar po pergalės prieš „Dainavą“ teigė M. Skinderis.

fkekranas.lt