Europos grandų dėmesį patraukęs K. Mbappe: galvoju tik apie "Monaco"

Nuostabią sportinę formą šį sezoną demonstruojantis 18-metis "Monaco" deimantas Kylianas Mbappe jį su kitais klubais siejančių gandų nesureikšmina ir bando likti susikoncentravęs į "Monaco".

Į Prancūzijos rinktinės kvietimo sulaukęs puolėjas šį sezoną visuose turnyruose jau pasiekė 19 įvarčių, o net 14 iš jų buvo pelnyti per pastarąsias 12 rungtynių.

"Nepasakyčiau, kad šiuo metu demonstruoju kažką nepaprasto. Aš tiesiog darau tai, ką moku daryti geriausiai, o ar tai yra kažkas ypatingo, tikrai nemanau", - savo įvarčių nesureikšmino K. Mbappe.

"Neeilinis žaidėjas yra tas, kuris per sezoną pelno po 60 įvarčių. Tokių tikrai nėra daug, o aš tarp jų dar nesu. Taigi, nepasakyčiau, kad aš atlieka nuostabų darbą, tačiau tikrai džiaugiuosi dėl buvimo tinkamame kelyje", - tęsė snaipeirs.

Žiniasklaidos teigimu, į K. Mbappe dėmesį atkreipė Madrido "Real", "Manchester United", "Manchester City", "Barcelona" ir kiti garsūs klubai.

"Atsiprašau, bet aš tikrai nežiūriu, ką sako Anglijos spauda. Esu labai patenkintas dėmesiu, kurį gaunu dabar. Mano rytas yra kaip ir kiekvieno žmogaus - aš tiesiog einu atlikti savo darbą ir negalvoju į priekį. Dabar tai duoda rezultatų", - užbaigė Prancūzijos futbolo talentas.