"Everton" pratęsė kontraktus su trimis talentais

Liverpulio "Everton" praneša, jog pratęsė sutartis su Dominicu Calvertu-Lewinu, Masonu Holgate'u bei Jonjoe Kenny.

Šių jaunuolių trijulė jau tapo svarbia "irisų" komandos dalimi bei kartu sudėjus "Premier" lygoje nuo pirmųjų minučių pradėjo 29 mačus.

20-metis Calvertas-Lewinas bendradarbiavimą su "Everton" buvo pratęsęs dar praėjusią gegužę, bet dabar pasirašė naują kontraktą, kuris galios metais ilgiau - iki 2023-ųjų.

Tuo tarpu gynėjai Holgate'as bei Kenny savo ateitį su Mersisaido klubu susiejo iki 2022 metų.

"Džiaugiamės, kad šie jauni vyrai ilgam laikui įsipareigojo klubui ir mano galvoje nėra jokių abejonių, jog jie "Everton" gretose dar ilgai užims svarbų vaidmenį", - pasitenkinimo neslėpė naujasis treneris Samas Allardyce'as.

"Jaunųjų talentų kiekis mūsų klube yra tikrai gerai nuteikiantis. Tai yra aiškus ženklas, kad ties jaunų žaidėjų tobulėjimu dirbame gerai, o Masonas, Jonjoe bei Dominicas iliustruoja tai, ką mėginame pasiekti su jais "Everton" gretose."

Vasarą gerokai atsinaujinęs "Everton" neseniai pakilo iki 10-osios vietos Anglijos čempionate.

<blockquote class="twitter-video" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"> | Three Blues have today signed new deals!<br><br>Holgate <br>Kenny <br>Calvert-Lewin <br><br>Well deserved, lads! <a href="https://twitter.com/hashtag/EFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#EFC</a> <a href="https://t.co/2SHPFIIDmE">pic.twitter.com/2SHPFIIDmE</a></p>&mdash; Everton (@Everton) <a href="https://twitter.com/Everton/status/941363992748023808?ref_src=twsrc%5Etfw">December 14, 2017</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> 

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...