F. de Boeris: praeityje atmečiau "Barcos" ir "Liverpool" pasiūlymus

„Crystal Palace“ treneris Frankas de Boeris atskleidė, kad praeityje buvo gavęs pasiūlymus perimti „Liverpool“ ir „Barcelona“ ekipų vairą, tačiau abu kartus priėmė sprendimą atsisakyti galimybės dirbti šiuose klubuose.

Šansą vadovauti „Liverpool“ ekipai F. de Boeris turėjo po to, kai „raudonųjų“ ekipa nusprendė atsisveikinti su Brendanu Rodgersu. Visgi, olandas pripažino, jog tuo metu nebuvo pasiruošęs palikti „Ajax“ ekipos.

„Liverpool“ susisiekė su manimi ir pasiūlė trenerio darbą, tačiau aš atsisakiau, nes nesijaučiau tam pasiruošęs. Tuo metu apie tai visiškai negalvojau. Aš buvau patenkintas dirbdamas „Ajax“ klube ir nenorėjau sulaužyti savo kontrakto. Beabejo, aš buvau laimingas, kad manęs norėjo „Liverpool“ ekipa, tačiau tuo metu jaučiau, kad dar turiu ką pasiekti „Ajax“ klube“, - prieš šeštadienio dvikovą su „Liverpool“ prisipažino „Crystal Palace“ treneris.

47-erių metų strategas taip pat atskleidė, jog kontraktą jam siūlė ir „Barcelona“.

„Gavau žinutę nuo vieno iš Johano Cryuffo asistentų, kuris pakvietė mane perimti ekipos vairą „Barcelona“ klube. Tačiau aš atmečiau ir šį pasiūlymą. Lygiai taip pat, kaip ir prieš tai buvusioje situacijoje, aš nebuvau pasiruošęs tokiam iššūkiui“, - teigė F. De Boeris.

Galiausiai 2016 metų gegužę F. de Boeris paliko „Ajax“ ekipą, o po kelių mėnesių persikėlė į Italiją bei tapo „Inter“ treneriu. Visgi, po itin nesėkmingo starto olandas netrukus buvo atleistas, o šioje ekipoje jis išdirbo vos 85 dienas. Galiausiai, šių metų vasarą F. de Boeriui darbą pasiūlė „Crystal Palace“ klubas, kuriame jis debiutavo praėjusį savaitgalį patirdamas sutriuškinamą pralaimėjimą namuose 0:3 prieš „Huddersfield“ klubą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...