F. Perezas - atvirai apie C. Ronaldo ateitį, K. Mbappe norą atvykti ir vartininkų situaciją

Sekmadienį Florentino Perezas nesulaukė konkurentų Madrido "Real" klubo prezidento rinkimuose ir dar ketveriems metams buvo išrinktas vadovauti vienai didžiausių pasaulio komandų.

Vakar "Santiago Bernabeu" stadione įvyko trumpa F. Perezo inauguracija, kurioje įtakingas Ispanijos verslininkas kalbėjo tik apie klubo pasiekimus ir tolimesnę sėkmę. Pats įdomumas buvo dienos pabaigoje, kai F. Perezas sutiko dalyvauti "Cadena COPE" radijo laidoje.

F. Perezas buvo itin atviras ir futbolo visuomenei pranešė svarbiausias naujienas apie tolimesnę Cristiano Ronaldo ateitį. Taip pat "baltųjų" prezidentas atvirai papasakojo apie galimus ekipos naujokas - Kylianą Mbappe, Gianluigi Donnarumma ir jau beveik šimtu procentų atvykstantį Theo Hernandezą.

"Apie Cristiano Ronaldo norą išvykti girdėjau tik žiniasklaidos pagalba", - iškart gandus apie skambutį, kuriame C. Ronaldo klubo prezidentui pranešė norą išvykti paneigė F. Perezas. - Su Cristiano man tikrai dar neteko kalbėti - viską žinau tik iš spaudos. Neketinu vykti į Rusiją pakalbėti su juo, bet pokalbis tikrai įvyks po Konfederacijų taurės turnyro".

Žiniasklaidoje sklido kalbos, kad C. Ronaldo dar labiau apsisprendė palikti Madridą po to, kai jo viešai dėl mokesčių vengimo skandalo negynė "Real" klubas ir F. Perezas, tačiau ispanas buvo kitokios nuomonės.

"Aš visada ginu Cristiano Ronaldo kaip futbolininką ir asmenybę. Aš esu įsitikinęs, kad Cristiano nedarė jokių pažeidimų su mokesčiais. Tikiu, kad tai yra tik nesusipratimas ir artimiausiu metu tai bus išspręsta. Jeigu Cristiano ir yra piktas, jis yra piktas ant žiniasklaidos, kuri šią istoriją išpūtė.

Cristiano Ronaldo sutartyje yra 1 milijardo išpirkos suma. Nėra jokių šansų, kad jis paliks klubą. Tai neįmanoma dėl pinigų sumos", - apie žiniasklaidos sukurtą C. Ronaldo išvykimo istoriją kalbėjo F. Perezas.

F. Perezas sulaukė klausimų ir apie galimus šios vasaros naujokus. Retai kada dėl transferų pasisakantis "baltųjų" vadovas šį kartą buvo itin atviras - jis patvirtino, kad yra didžiulis susidomėjimas tiek Kylianu Mbappe, tiek Gianluigi Donnarumma.

"Apie Kylianą Mbappe galiu pasakyti tik tiek, kad jis gimė žaisti už Madrido "Real". Zinedine'as Zidane'as jį stebi labai ilgą laiką, tačiau mes niekada nebuvome arti jo įsigijimo - tai neįvyko dėl jo amžiaus.

Jis gali tapti vienu geriausių pasaulių puolėjų, todėl mes jį atidžiai stebėsime. Mbappe man imponuoja labiau nei Paulo Dybala ar Ousmane Dembele", - apie Prancūzijos futbolo talentą kalbėjo F. Perezas.

"Donnarumma yra vienas galimų variantų, o Theo Hernandezas bus nuostabus kairiojo krašto gynėjas mūsų klube", - apie dar du galimus naujokus užsiminė 70-metis.

F. Perezas taip pat kalbėjo apie mėginimus įsigyti Davidą De Gea ir vėliau įgautą pasitikėjimą Keyloru Navasu: "Tiesa, kad norėjau De Gea, nes tiksliai nežinojome Keyloro Navaso. Tačiau apie jį daugiau nebekalbame - mes pasitikime Keyloru."

"Real" prezidentas taip pat pareiškė, kad nesulaukė jokių pasiūlymų už Alvaro Morata, Jamesą Rodriguezą ar tą patį C. Ronaldo: "Jokių pasiūlymų nesulaukėme, tačiau tai yra dėl to, nes mes nenorime, kad jie paliktų komandą. Visi komandoje myli Morata ir pats žaidėjas man nieko nesakė apie norą išvykti. Ta pati situacija ir su Jamesu."

Taip pat F. Perezas nurodė, kad šią vasarą bus intensyviai dirbama su žaidėjų kontraktais. Jis patvirtino, kad artimiausiu metu bus pasirašyti nauji kontraktai su Zinedine'u Zidane'u ir Isco, taip pat naujų sutarčių turėtų sulaukti Marco Asensio, Dani Carvajalis, Raphaelis Varane bei Karimas Benzema.

Radijo laidos metu F. Perezas taip pat patvirtino apie Fabio Coentrao išvykimą į Lisabonos "Sporting", Raulio sugrįžimą į vieno iš sporto direktoriaus pareigas, praeityje turėtą susitarimą su Neymaru, planus įkurti "Real" moterų komandą bei puikius santykius su "Atletico" ir PSG klubais.