F. Perezas nebetylės: "Real" vasaros tikslas - įsigyti E. Hazardą

Florentino Perezo valdomas Madrido "Real" klubas jau kelias vasaras iš eilės nesišvaisto šimtamilijoninėmis sumomis, tačiau artėjančiame žaidėjų perėjimo lange karališkasis klubas ruošiasi iššauti.

"Marca" teigimu, "Real" darys viską, kad artėjančią vasarą galiausiai įsigytų Londono "Chelsea" krašto puolėją Edeną Hazardą. 26-erių metų futbolininkas jau seniai yra trokštamas "baltųjų" klubo ir artėjanti vasara gali būti lemtinga.

Anglijos žiniasklaida informuoja, kad "Chelsea" savininkas Romanas Abramovičius naujiems pirkiniams kitą vasarą yra pasiruošęs išleisti 200 milijonų eurų, todėl finansiškai parduoti E. Hazardą būtų itin naudinga.

Be to, "Chelsea" atidžiai domisi "Real" ekipos duetu - Jamesu Rodriguezu ir Alvaro Morata. Neabejojama, kad bent vieno iš šių futbolininkų įsigijimas turėtų itin daug reikšmės E. Hazardo atvykimui į Madridą.

Zinedine'as Zidane'as yra didžiulis E. Hazardo gerbėjas, o jo paslaugomis "Real" domisi nuo 2012 metų. Strategas jau dabar turi krašte rungtyniaujančius Cristiano Ronaldo ir Garethą Bale'ą, tačiau belgo atvykimas greičiausiai reikštų visišką C. Ronaldo persikvalifikavimą į vidurio puolėjo poziciją.

E. Hazardas šį sezoną per 31 susitikimą pelnė 11 įvarčių ir atliko penkis rezultatyvius perdavimus.