F. Torresas: tai svarbiausias titulas mano karjeroje

Praėjusį vakarą Europos lygos turnyrą su „Atletico“ laimėjęs puolėjas Fernando Torresas pareiškė, jog šis titulas jam svarbesnis net ir už triumfą Čempionų lygoje ar pasaulio čempionate.

34-erių metų puolėjas, kuris šią vasarą antrą kartą savo karjeroje paliks savo gimtąjį klubą, pareiškė, jog šiam jo titului neprilygsta joks kitas laimėjimas, nepaisant to, kad jam yra pavykę laimėti ir 2008 metų Europos pirmenybes, ir 2010 metų pasaulio čempionatą, ir 2012 metų Čempionų lygos turnyrą. To priežastis – išsipildžiusi vaikystės svajonė.

„Kalbant apie emocinį lygį – tai svarbiausias trofėjus mano karjeroje. Per savo metus futbole aš laimėjau daugybę trofėjų, turėjau garbės būti puikiose komandose, o su savo kartos ispanų žaidėjais laimėjau viską kas įmanoma. Visgi, kai nuo vaikystės turi svajonę laimėti su savo komanda... Kai pirmą kartą palikau šį klubą nemaniau, kad man kada pavyks tai padaryti, tačiau buvau išmokytas, kad tada kai tu sunkiai kovoji, tu gali pasiekti tai ko nori. Aš visada liksiu dėkingas šiam klubui“, - po finalo emocingai kalbėjo F. Torresas.

Paskutinį savo sezoną „Atletico“ gretose žaidžiančiam puolėjui tai buvo pirmasis titulas atstovaujant šiam klubui. Šio sezono metu jis per 44 mačus pelnė 8 įvarčius, iš kurių du buvo pelnyti Europos lygoje.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...