F. Totti sukritikavo į "Juventus" klubą persikėlusį G. Higuainą

Nuo 1992 metų "Roma" klubo garbę ginantis 39-erių metų Francesco Totti sukritikavo Gonzalo Higuainą ir pabrėžė, kad dabartiniame futbole nebėra nieko švento.

Pastaruosius du sezonus "Napoli" klube rungtyniavęs Gonzalo Higuainas vakar oficialiai už 90 milijonų eurų sustiprino Turino "Juventus". Italijos futbolo legenda po šio puolėjo sprendimo neliko patenkintas ir jį kritikavo.

"Šiuolaikiniai žaidėjai yra tarsi klajokliai - jie eina paskui pinigus. Nedaug žaidėjų yra ištikimi savo širdžiai. Jie nusprendžia išvykti į klubą, kuriame gali laimėti trofėjų ir užsidirbti daug pinigų", - "La Gazzetta dello Sport" leidiniui pasakojo legenda.

"Futbolas pasikeitė. Viskas sukasi ties pinigais. Žaidėjai keičia komandas vieną po kito vardan didesnio uždarbio. Žmonės eina stadionus tam, kad pamatytų savo komandą ir žaidėjus. Jie tikisi, kad nebus išduoti, bet šiandien taip nutinka.

Kas atsitiko su Gonzalo Higuainu yra katastrofa. Matyt, užsienio žaidėjams tai yra normalu. Ne visi yra Diego Maradonos (nuo 1984 iki 1991 metų gynė "Napoli" garbę - red. past). Jiems yra svarbiau pinigai nei aistra futbolui. Toks jų mentalitetas", - pridūrė F. Totti.

"Juventus" šią vasarą prisiviliojo ir dabar jau buvusį F. Totti komandos draugą Miralemą Pjaničių.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...