FA taurė: "Man City" sutriuškino "Burnley", "Chelsea" nepralaužė "Norwich" gynybos VIDEO)

"Premier" lygos klubai šeštadienį jėgas išbandė trečiajame FA taurės etape.

Lygių šalies pirmenybėse neturinti "Manchester City" namuose susigrūmė su kitu "Premier" lygos atstovu - "Burnley" klubu. Pastarieji pirmavo po pirmojo kėlinio, tačiau "miestiečiai" skolingi neliko - atrašė keturis įvarčius antrajame kėlinyje ir žengė tolyn.

25-ąją minutę po grubios Johno Stoneso klaidos Ashley Barnesas pasileido bėgti į priekį ir puikiu smūgiu nuginklavo Claudio Bravo.

Tačiau antrajame kėlinyje "miesitečiai" pademonstravo nuostabų žaidimą. Sergio Aguero ir Ilkay'us Gundogano duetas per dvi minutes visiškai pakeitė rungtynių eigą - "Man City" 58-ąją minutę jau pirmavo rezultatu 2-1, kai dublį į savo sąskaitą įsirašė argentinietis.

Vėliau dar po įvartį pridėjo ir pergalę užtvirtino Leroy'us Sane bei Bernardo Silva.

Likusios dvikovos, kuriose kovėsi bent vienas "Premier" lygos atstovas baigėsi "Huddersfield", "West Brom", "Southampton", "Newcastle" ir "Watford" pergalėmis.

Rungtynes dar gaus peržaisti lygiosiomis sužaidę "Leicester", "Bournemouth" ir "Swansea" klubai. Pralaimėjimą vienintelis iš "Premier" lygos klubų patyrė "Stoke City", nusileidęs "Coventry" ekipai.

Paskutinėje dvikovoje šalies čempionai Londono "Chelsea" neįveikė "Norwich" ir turės dar kartą pakovoti su varžovais dėl patekimo į kitą etapą.

Rezultatai:

"Man City" 4 - 1 "Burnley"

"Fleetwood Town" 0 - 0 "Leicester"

"Bolton" 1 - 2 "Huddersfield"

"Bournemouth" 2 - 2 "Wigan"

"Coventry" 2 - 1 "Stoke"

"Exeter" 0 - 2 "West Brom"

"Fulham" 0 - 1 "Southampton"

"Newcastle" 3 - 1 "Luton"

"Watford" 3 - 0 "Bristol City"

"Wolves" 0 - 0 "Swansea"

"Norwich" 0 - 0 "Chelsea"

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...