FA taurė: O. Giroud ir vėl gelbėjo "Arsenal", "Leicester" peržengė "Everton" barjerą

17 valandą Lietuvos laiku Anglijoje tęsėsi trečiojo FA taurės etapo kovos.

"Goodison Park" stadione Liverpulio "Everton" grūmėsi su "Leicester City" ekipa. Ahmedo Musa dublis privertė šeimininkus pasitraukti iš kovos dėl FA taurės trofėjaus.

63-ąją minutę Romelu Lukaku išvedė "irisus" į priekį, tačiau nepraėjus nei trims minutėmis 35-ąją minutę po keitimo aikštėje pasirodęs A. Musa išlygino rezultatą. 71-ąją minutę tas pats afrikietis pelnė ir pergalingą įvartį.

Kitose rungtynėse iš turnyro pasitraukė pralaimėjimą rezultatu 3-0 prieš "Milwall" patyrę "Bournemouth" futbolininkai. Patekimu į aštuntfinalį džiaugėsi "Hull City", "Wolves", "Watford" ir "Derby" klubai.

"Southampton", "Crystal Palace", "Burnley" ir "Sunderland" dėl patekimo į kitą etapą dar turės pakovoti - susitikimai baigėsi lygiosiomis.

Paskutinėse rungtynėse, kurios prasidėjo 19 valandą 30 minučių Lietuvos laiku, Londono "Arsenal" išvykoje susigrūmė su "Preston" futbolininkais, rungtyniaujančiais "Championship" pirmenybėse. Olivieris Giroud ir vėl gelbėjo savo komandą - "kanonieriai" mačo pabaigoje išplėšė kelialapį į aštuntfinalį.

Šeimininkai į priekį įsiveržė rungtynių pradžioje ir per visą likusį pirmojo kėlinio laiką "Arsenal" išlyginti rezultato nesugebėjo. Vis dėlto antrasis kėlinys prasidėjo kur kas sėkmingiau - jau pirmos atakos metu Aaronas Ramsey išlygino rezultatą.

Vėliau aikštėje virė atkakli kova. "Kanonieriai" artėjant mačui į pabaigą pradėjo spausti varžovas ir 89-ąją minutę O. Giroud pelnė pergalingą įvartį. Prancūzas po sumaišties baudos aikštelėje nuginklavo varžovų vartininką.

Rezultatai:

"Everton" 1 - 2 "Leicester"
"Bolton" 0 - 0 "Crystal Palace"
"Hull City" 2 - 0 "Swansea"
"Milwall" 3 - 0 "Bournemouth"
"Norwich" 2 - 2 "Southampton"
"Stoke City" 0 - 2 "Wolves"
"Sunderland" 0 - 0 "Burnley"
"Watford" 2 - 0 "Burton"
"West Brom" 1 - 2 "Derby"
"Preston" 1 - 2 "Arsenal"

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...