FA „Žalgirietis“ tapo pirmąja šio sezono EJL čempione

Elitinės jaunių lygos U15 divizionas jau turi nugalėtoją. Spalio 11 d. Senvagės gimnazijos stadione susitiko ambicingos Vilniaus FA „Žalgiriečio“ ir Klaipėdos FM-„Atlanto“ ekipos, o įvarčius įmušė geriausi lygos snaiperiai.

Vilniečiams reikėjo pergalės, siekiant užsitikrinti titulą ir tikslą jie nelengvai pasiekė. Aleksas Okolovič 19 min. išvedė „žaliai baltus“. Prasidėjus antrajam kėliniui intrigą sugrąžino Arnas Spyčius.

Šeimininkai antrajame kėlinyje turėjo iniciatyvą ir sukūrė keletą puikių progų pasižymėti. Galop, lemiamą įvartį 65 min. pelnė A. Okolovič ir vilniečiai išsaugojo pergalę 2:1.

Rungtynių fotoalbumas (Jauniaus Ambrazevičiaus nuotr.)

Treneris Gediminas Kontautas po dvikovos pakomentavo: „Aš žaidėjams noriu padėkoti už tą darbą, pasitikėjimą savimi, už nuoširdumą. Jie yra geri ne vien kaip žaidėjai, bet ir žmonės – kultūringi, mandagūs. Tai yra vertybės ir dėl jų mes pasiekėm pergalę. Tai yra fantastika“.

EJL U15 divizione liko sužaisti tris turus. Dėl likusių medalių kovoja sostinės Baltijos FA-„Granitas“, Klaipėdos FM-„Atlantas“, Šiaulių FA-SG, teorinių šansų neprarado Vilniaus FM.

Rezultatyviausi EJL U15 žaidėjai po 19 turų

Arnas Spyčius (KFM-Atlantas) – 33 įvarčiai

Aleksas Okolovič (FA Žalgirietis) – 26 įv.

Gustas Jarusevičius (Alytaus SRC) – 22 įv.

Gabrielius Micevičius (Šiaulių FA-SG) – 20 įv.

Ervinas Vilkaitis (FA Žalgirietis) – 13 įv.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...