FBK "Kaunas" bendradarbiaus su Anglijos futbolo klubu

Futbolo Bendruomenės Klubas (FBK ) „Kaunas“ šiais metais atveria naują savo istorijos puslapį ir pradeda bendradarbiavimą su futbolo klubu iš užsienio. Naujais Geltonų Žalių partneriais tapo Anglijos klubas – „Thamesmead Town FC“ iš Londono.

Sutartis su gilias futbolo tradicijas turinčios šalies klubu pasirašyta su tikslu apsikeisti naudinga informacija įvairiais sporto klubo valdymo klausimais.

Abu klubus vienija bendras tikslas – kilti sportiniais laipteliais ir sustiprėti finansiškai. Klubai planuoja bendradarbiauti sporto, rėmimo ir infrastruktūros klausimais. Taip pat ši ilgalaikė sutartis leis klubams apsikeisti naudinga informacija, tobulinti jaunimo ugdymo sistemą bei vykdyti trenerių apsikeitimo programas.

„Džiaugiamės pasirašę bendradarbiavimo sutartį su gilias tradicijas turinčios šalies futbolo klubu. Tikimės, jog ji bus naudinga abiem klubams, o mes savo ruožtu galėsime pasisemti ne tik teorinių, bet ir praktinių žinių. Svarbiausia šiais laikais turėti kontaktų ir nuolat bendrauti, keistis informacija“, - apie sutartį su „Thamesmead Town FC“ klubu kalbėjo FBK „Kauno“ vadovas Valdas Knyzelis.

Taip pat jis pridūrė, jog ateityje planuojama sudaryti partnerystės sutartis ir dar su keliais užsienio šalių klubais. Sutarties naudą įžvelgia ir Londono klubo atstovai. Virš 40 metų futbolo klubų valdymo patirtį turintis Paul Bowden-Brown teigia, kad ši partnerystė gali būti naudinga abiem pusėms.

„Tikimės, jog ši unikali sutartis leis pasiekti naudą ir progresuoti abiem klubams. Mūsų nuomone, kitų šalių futbolo klubų patirtis įvairiais organizaciniais ir kitais klausimais, yra begalo naudinga ir ją tik reikia mokėti pasinaudoti. Manau, jog visada yra gerai įsiklausyti į skirtingas pozicijas, ne tik kliautis savo patirtimi“, - kalbėjo patyręs anglų klubo savininkas. 

fbk-kaunas.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...