F.Ribeiro: "Reikia suprasti, jog vienas taškas yra geriau nei nulis"

Dėl nepalankių oro sąlygų į Marijampolės ARVI futbolo areną perkeltos rungtynės tarp FK Jonavos „Jonava” ir FK Klaipėdos „Atlanto” baigėsi taikiu rezultatu 1:1. Principinėje dvikovoje sekmadienį netrūko pavojingų atakų, agresyvaus žaidimo ir daug įtampos.

Po mačo Jonavos „Jonava” ekipos vairininkas Filipe Ribeiro nebuvo laimingas, tačiau vertino rezultatą teigiamai: „Reikia suprasti, jog vienas taškas yra geriau nei nulis. Vertinu jį, nors ir nesugebėjome išlaikyti persvaros. Manau, jog viena iš problemu buvo tai, kad žaidėjai atrodė labai įsitempę pelnę įvartį. Matėsi, jog labai norėjo išlaikyti persvarą, o tai galėjo ir sutrukdyti. Bet kokiu atveju, manau, jog su kiekvienomis rungtynėmis vaizdas aikštėje bus vis geresnis.” 

FK Klaipėdos „Atlanto” ekipos strategas Algimantas Briaunys teigė, jog džiaugėsi rungtynių rezultatu: „Džiaugiuosi tašku – važiavome pergalės, tačiau išvykoje iškovoti bent tašką yra visada gerai. Vaikinai sužaidė puikiai. Jonavos ekipa man paliko didelį įspūdį – komanda turi savo braižą, gera sudėtis, tad, manau, jog šį sezoną jie dar tikrai driokstels.”

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...