F.Torreso dublis garantavo "Atletico" ekipai patekimą į Karaliaus taurės ketvirtfinalį (VIDEO)

Ketvirtadienio vakarą Ispanijoje sužaistos dvejos atsakomosios Karaliaus taurės aštuntfinalio rungtynės.

Pirmasis susitikimas įvyko "Santiago Bernabeu" stadione, kur reabilituotis po pirmojo pralaimėjimo prieš "Atletico" bandė Madrido "Real" klubas. Tačiau Carlo Ancelotti treniruojamai ekipai nepavyko pranokti "Rojiblancos" futbolininkų ir susitikimas baigėsi lygiosiomis, kurios buvo palankios Ispanijos čempionams.

Pirmasis kėlinys itin nesėkmingai prasidėjo "baltiesiems", kurie prieš rungtynes žinojo, kad praleistas įvartis gali kainuoti bilietą į kitą etapą. Jau 1-ąją rungtynių minutę Antoine'as Griezmannas pergudravo Pepe ir atliko perdavimą į baudos aikštelę, kurioje vienu lietimu kamuolį į vartų tinklą nukreipė Fernando Torresas.

Po greitai praleisto įvarčio "Real" nepasimetė ir aktyviai spaudė varžovus, kurie itin daug dėmesio skyrė gynybai. Visgi 20-ąją minutę po Toni Krooso pakelto kampinio galva pasižymėjęs Sergio Ramosas atgaivino rungtynių intrigą.

Per likusį laiką prie "Atletico" vartų netrūko pavojingų epizodų, tačiau šeimininkams nepavyko pelnyti dar vieno įvarčio, kuris būtų suteikęs dar daugiau vilčių.

Kitos 45 minutės buvo beveik identiškos - jau 46-ąją minutę tas pats F.Torresas dar kartą išvedė "Rojiblancos" vienuolikę į priekį, kai baudos aikštelėje "išmaudė" Pepe ir nuginklavo Keyloro Navaso ginamus vartus.

54-ąją minutę rezultatas yra vėl tapo lygus, kai po Garetho Bale'o perdavimo pasižymėjo Cristiano Ronaldo. Vis dėlto, "Atletico" pradėjo demonstruoti geresnį žaidimą ir suaidėjus teisėjo švilpukui, skelbiančiam rungtynių pabaigą, rezultatas švieslentėje degė 2-2.

Paaiškėjo, kad bendru rezultatu 4-2 į ketvirtfinalį pateko Diego Simeone auklėtiniai, kurie kitame etape susitiks su "Barcelona" futbolininkais.

Rezultatai:

"Real Madrid" 2 - 2 "Atletico Madrid"

(Pirmas mačas: 0-2, galutinis rezultatas: 2-4)

1' [0 - 1] F.Torres

20' [1 - 1] S.Ramos

46' [1 - 2] F.Torres

54' [2 - 2] C.Ronaldo

"Elche" 0 - 4 "Barcelona"

(Pirmas mačas: 0-5, galutinis rezultatas: 0-9)

21' [0 - 1] J,Mathieu

40' [0 - 2] S.Roberto

43' [0 - 3] Pedro (11m. baudinys)

90' [0 - 4] C.Adriano