Futbolininkų tatuiruotės (2): F. Torresas ir M. Rojo

"EuroFootball.lt" portale - nauja rubrika! Nuo šiol galėsite skaityti ne tik apie futbolininkų gyvenimą už aikštės ribų naujienose, pažymėtose "POP", tačiau karts nuo karto pateiksime Jums gausiausiai tatuiruotų žaidėjų nuotraukas. Išvydę Davidą Beckhamą ar Fernando Torresą, tikriausiai visuomet galvojate, ką galėtų reikšti ženklai ant jų kūno. Dabar turėsite puikią progą tai išsiaiškinti.


Neseniai buvęs brangiausiu Anglijos klubų pirkiniu, o dabar neseniai į gimtąjį Madrido "Atletico" sugrįžęs Fernando Torresas taip pat priklauso žaidėjų, savo kūną papuošusių rašalu, gretoms. Ispano tatuiruotės simbolizuoja asmeninio gyvenimo dalykus bei įvykius.

Ant dešiniosios puolėjo rankos matome vardą Nora. Tai - jo dukra. Šalia jos puikuojasi skaičius 9 - šiek tie panašus į tą ant marškinėlių, ar ne?

Taip pat verta paminėti vieną tatuiruotę ant dešiniosios Torreso kojos, kurios per apsaugas nesimato. Ten įamžinta 2001-ųjų liepos 7-oji - data, kai futbolininkas pirmą kartą pabučiavo savo žmoną.

Ant kairiojo dilbio puikuojasi ir žmonos vardas Olalla.

Be to, ispanas ant kairiosios rankos yra išsitatuiravęs ir savo paties vardą. Tiesa, jis užrašytas Johno Ronaldo Reuelio Tolkieno sukurtos trilogijos "Žiedų valdovas" elfų rašmenimis.


Kitas žaidėjas šioje rubrikoje - "Manchester United"  vasarą papildęs gynėjas Marcosas Rojo. Šiek tiek ironiška, tačiau "rojo" išvertus iš ispanų kalbos reiškia "raudona", o Mančesterio ekipos pravardė yra "raudonieji velniai". Argentinietis aikštėje taip pat neretai atpažįstamas būtent dėl tatuiruočių.

Ant gynėjo kojų galime išvysti žodžius "pride" ir "glory". Pirmasis reiškia pasididžiavimą, savigarbą, antrasis - šlovę. Jie skirti La Platos "Estudiantes" klubui.

Rojo rankos nusėtos daugybe religinių simbolių - ant jo kairiojo peties ištatuiruotas Marijos atvaizdas.

Užrašas ant argentiniečio krūtinės reiškia "mano šeima". Jo kūnas taip papuoštas "Copa Libertadores" - ši, kaip ir žodžiai ant kojų, yra skirta "Estudiantes".