G. Arlauskis: parašą ant sutarties jau padėjau

Šį sezoną Bukarešto „Steaua“ vartus ginantis geriausias Lietuvos futbolininkas Giedrius Arlauskis Rumunijoje tikrai neliks. 15min.lt duotame interviu telšiškis patvirtino, kad jau pasirašė sutartį su nauju klubu.

Rumunijos dienraštis „Gazeta Sporturilor“ skelbia, jog Arlauskis persikels į „Premier“ lygą, kur gins šį sezoną „Championship“ divizione antrąją vietą užėmusio „Watford“ vartus. Kita vertus, pats žaidėjas apie savo būsimą darboviete pasakoti dar nenori.

„Tiesa, kad parašą ant būsimos sutarties jau padėjau, tačiau koks tai klubas, dar neatskleisiu. Viską sužinosite maždaug po savaitės“, – 15min pasakojo Arlauskis.

„Ateina laikas, kai norisi paragauti aukščiausio lygio futbolo. Dėl šios šalies ir futbolo, kuris ten žaidžiamas, tikrai nebus gaila palikti Rumunijos. Toks profesionalo sportininko gyvenimas. Esu tokio amžiaus, kai dar galiu užsikabinti ir žaisti aukščiausio lygio futbolą. Privalau šį šansą išnaudoti“, – apie išvykimą iš Rumunijos toliau kalbėjo vartininkas.

Arlauskis taptų vos antruoju lietuviu, kada nors rungtyniavusiu Anglijos čempionate. Kelias rungtynes Londono „Arsenal“ gretose yra sužaidęs buvęs rinktinės kapitonas Tomas Danilevičius, tačiau „kanonierių“ ekipoje jis neužsibuvo, o daugelių sirgalių netgi yra laikomas vienu keisčiausių Arsene‘o Wengero pirkinių.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...