G. Bale'ą kamuoti traumos pradėjo net neprasidėjus sezonui

Madrido "Real" stovykloje - neramios žinios: Garethas Bale'as neužbaigė šiandien Čikagoje įvykusios treniruotės ir galimai patyrė kulkšnies traumą.

27-erių metų futbolininkas pastaruoju metu išgyvena itin sunkų laikotarpį - Velso rinktinės žvaigždė dėl traumos praėjusį sezoną Madrido "Real" ekipoje sužaidė vos 27 rungtynes, per kurias neperžengė net 10 įvarčių ribos.

G. Bale'as pasiruošima 2017-18 metų sezonui šią vasarą pradėjo itin anksti ir buvo tikimasi, kad valas dirbs ties tuo, kad pagaliau išsivaduotų iš nuolatinių traumų pinklių.

Panašu, kad taip lengvai G. Bale'o problemų su raumenimis nepavyks išspręsti - futbolininkas paliko treniruočių aikštę ir artimiausiu metu atliks tyrimus, kurie parodys traumos rimtumą.

Neabejojama, kad G. Bale'as praleis šiąnakt įvyksiančias draugiškas rungtynes prieš MLS žvaigždių rinktinę. Kol kas nežinoma, ar valui gali tekti praleisti ir pirmąsias oficialias sezono rungtynes - rugpjūčio 8-ąją dieną "Real" su "Man Utd" kausis dėl UEFA Supertaurės trofėjaus.