G. Bale'as svarsto apie galimybę palikti "Real"

28-erių metų Velso futbolo žvaigždė Garethas Bale'as po truputi traumas palieka užmarštyje, tačiau krašto puolėjas karjeros etapu Madrido "Real" klube nėra visiškai patenkintas.

G. Bale'as gana sėkmingai sugrįžo po traumos ir dažniausiai žaisdavo startinėje sudėtyje, tačiau valas liko itin nusivylęs, kai svarbiausiose sezono rungtynėse, kuriose "Real" susigrūmė su PSG, buvo paliktas ant suolo.

Futbolininkas pirmasis žengė po keitimo šiose rungtynėse, tačiau tuo vis tiek neliko patenkintas. Valas suaidėjus teisėjo švilpukui iškart su nieko nekalbėdamas patraukė į rūbinę ir ten taip pat neištarė žodžio.

Teigiama, kad G. Bale'as liko itin nusivylęs, jog neturėjo progos sužaisti pilnų rungtynių prieš PSG. Z. Zidane'as spaudos konferencijoje šį sprendimą motyvavo sakydamas, jog jis norėjo žaisti su keturiais saugais, todėl valui teko likti startinio vienuoliktuko užribyje.

Dienraštis "AS" teigia, kad G. Bale'as rimtai svarsto apie galimybę palikti "Real". Futbolininkas išreikš dar didesnį norą išvykti, jeigu ir po sezono toliau komandai vadovaus Z. Zidane'as.

Neabejojama, kad pagrindiniais kandidatais įsigyti G. Bale'ą taptų "Manchester Unied" klubas, kuris brito paslaugomis domėjosi jau ir praėjusią vasarą.

Klaikią traumų istoriją "Real" klube turintis G. Bale'as šį sezoną per 21 susitikimą pelnė devynis įvarčius ir atliko šešis rezultatyvius perdavimus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...