G. Barry: "Leicester" prarado pasitikėjimo jausmą

Liverpulio "Everton" saugas Garethas Barry tvirtina, kad "Leicester City" šį sezoną gerų rezultatų nedemonstruoja dėl to, kad jie prarado pasitikėjimo jausmą.

Pirmadienį "Everton" rezultatu 2-0 pranoko "lapių" komandą. Praėjusį sezoną "Leicester" tokioje sezono stadijoje dar žygiavo pirmoje pozicijoje ir joje išliko iki pat pirmenybių pabaigos, tačiau šį sezoną Lesterio vienuolikė užima vos 16-ąją vietą.

"Jie nebėra ta pati komanda, kuri buvo praėjusiame sezone", - sakė futbolo veteranas. - Futbolas susideda iš pasitikėjimo, o pas juos to nebėra".

"Bet kuriai komandai bus sunku pakartoti kažką panašaus, ką jie padarė pernai. Tai gali nutikti tik kartą per visą gyvenimą. Čempionų lygoje jie žaidžia neblogai, tačiau "Premier" lygoje jų forma yra ne ta, kokia buvo praėjusį sezoną.

Prieš rungtynes su jais žinojome, jei žaisime savo žaidimą ir patikimai apsiginsime - trys taškai bus mūsų kišenėje", - užbaigė G. Barry.

Savaitgalį "Leicester" klubo laukia dar vienas rimtas išbandymas - susitikimas su puikią sportinę formą pastaruoju metu demonstruojančia "West Ham" ekipa.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...