G. Buffonas: Italijai ir "Juventus" galėsiu padėti būdamas ir 80-ies

Gianluigi Buffonas jau yra užsitarnavęs legendos vardą tiek Turino „Juventus“, tiek Italijos rinktinėje, tiek visame pasaulyje. Nors vartininkas jau gali pabaigti karjerą po šio sezono, jis nesiruošia visiškai pamiršti futbolo.

Italas teigė, kad jei „Juventus“ ekipai arba Italijos rinktinei prireiks pagalbos, jis bus pasiruošęs padėti ir būdamas 80-ies metų.

„Aš tiesiog nežinau kaip atsakyti į šituos karjeros baigimo klausimus. Ar sustosiu? Ar nesustosiu? Jaučiuosi kaip kareivis, kuris tarnauja savo klubui ir šaliai. Didesnis vaizdas man visada buvo svarbesnis negu mano paties gerovė. Taip aš žiūriu į savo darbą.

Daug šansų, kad sustosiu, bet visada būsiu „Juventus“ ir Italijos rinktinės paslaugoms. Net kai man bus 80 metų. Jei nebus jokio vartininko tuo metu, jie turėtų skambinti man, aš sunkiai treniruosiuosi ir padėsiu jiems“, - teigė G. Buffonas.

„Visą likusį gyvenimą gailėsiuosi, kad su Italija nepatekome į pasaulio čempionatą. Mes atėmėme vaikų džiaugsmą, greitą širdies plakimą nuo savo šalies žaidimo tokio lygio turnyre“, - nusivylimo neslėpė vartininkas. 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...