G. Buffonas: S. Aguero yra "Man City" Messi ar Ronaldo

Turino "Juventus" kapitonas ir komandos vartus ginantis Gianluigis Buffonas pripažįsta, kad labiausiai jo komandos draugams UEFA Čempionų lygos rungtynėse teks prižiūrėti "Manchester City" puolėją Sergio Aguero.

"Bianconeri" veteranas mano, kad S. Aguero indėlis "Man City" ekipoje yra panašus ir į Lionelio Mess su Cristiano Ronaldo savo komandoms. Argentiniečiui šį sezoną per 13 rungtynių jau pavyko pelnyti devynis įvarčius.

"Komandos, kurios kaunasi dėl patekimo į kitą etapą, visada tikisi išskirtinio žaidimo iš savo pagrindinio žaidėjo", - faktą konstatavo G. Buffonas. - Daug kartų matėme, kaip tai padaro Messi su "Barca" ar Ronaldo su "Real". "Man City" ekipoje tuo žaidėju gali būti Aguero".

"Vienas ar du žaidėjai negali iškovoti Čempionų lygos, tačiau gali padėti laimėti rungtynes. Sergio yra kitoks nei kiti "Man City" žaidėjai, jis - ypatingas", - pagyrų savo būsimam varžovui negailėjo vartininkas.

"Juventus" vis dar nėra užsitikrinęs vietos kitame etape, o "Man City" jau turi bilietą savo rankose, bet ne pirmąją vietą.