G. Chiellini: žinojome, kad "Tottenham" ekipai visada kažko pritrūksta

Po sunkios pergalės 2:1 Londone prieš „Tottenham Hotspur“ ekipą, „Juventus“ gynėjas Giorgio Chiellini pareiškė, kad jiems pergalę atnešė tikėjimas savimi bei žinojimas, jog varžovams visada kažko pritrūksta iki didelių pergalių.

„Juventus“ ekipa atsiliko po Son Heung-Mino įvarčio, tačiau jiems pergalę serijoje garantavo Gonzalo Higuaino ir Paulo Dybala įvarčiai. Po mačo G. Chiellini atskleidė, jog nepaisant to, kad per pertrauką jiems norint išgyventi reikėjo pelnyti du įvarčius, komanda nepanikavo, nes žinojo, jog varžovai jiems suteiks galimybių pasižymėti.

„Per ilgąją pertrauką mes sau sakėme, jog turime išlikti ramūs nepaisant to, kad mums teko daug kentėti, nes mes vis tiek sulauksime savo šansų. „Tottenham“ įrodė, kad jie yra puiki komanda. Manau, kad jiems trūksta nedaug, jog jie galėtų tapti viena geriausių ekipų Europoje. Galbūt jiems reikia šiek tiek patirties. Prieš keletą metų mes buvome panašioje situacijoje, tačiau pasiekus porą finalų situacija pasikeitė.

Tokia yra „Tottenham“ istorija: jie visada prikuria daugybę progų ir primuša nemažai įvarčių, bet galiausiai jiems kažko pritrūksta. O mes istorija tikime. Manau, kad ir vakarykštėse rungtynėse tarp „Real“ ir PSG pamatėme, jog istorija yra svarbi. „Spurs“ reikėtų kažką iškovoti, kad jie sugebėtų laimėti tokius mačus: trofėjų, kuris sukeltų kibirkštį, ar kažką panašaus. Kai tu negali laimėti žaisdamas puikų futbolą, tu turi surasti kitą kelią“, - kalbėjo gynėjas.

Paskutinį titulą „Tottenham Hotspur“ iškovojo dar 2007-2008 metų sezone kai laimėjo lygos taurės turnyrą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...