G. Donnarummos žinutė apie įvyksiančias derybas dėl naujo kontrakto - internautų darbas © JumpStory nuotr.

Sekmadienį vakare 18-mečio vartininko Gianluigi Donnarumma oficialioje "Instagram" paskyroje pasirodė pranešimas, kuriame jis prisiekia meilę "Milan" klubui ir jo sirgaliams bei žada pradėti derybas dėl naujo kontrakto.

Vis dėlto ilgai "Rossoneri" ekipos sirgaliai nepasidžiaugė tokiomis naujienomis - Europos U-21 čempionate šiuo metu rungtyniaujantis italas "Twitter" tinkle pranešė, kad jo "Instagram" paskyra buvo nulaužta ir žinutė, kurioje jis rašė apie derybas dėl naujo kontrakto, buvo sukurta ne jo paties.

Pastaruoju metu žiniasklaidoje nemažai sklido kalbų, kad "Milan" visgi gali perkalbėti G. Donnarumma, tačiau šis atvejis dar kartą parodo, kad jaunasis futbolininkas kol kas negalvoja apie galimybę pasirašyti naują kontraktą.

"Milan" vieną geriausių planetos jaunųjų vartininkų žada laikyti iki kontrakto pabaigos (2018 metų vasaros), tačiau į jį rimtai dar šią vasarą taikosi Madrido "Real" ir Turino "Juventus".

Be to, po internautų melagingos žinutės G. Donnarummai teko išsitrinti "Instagram" paskyrą.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="it" dir="ltr">Hackeraggio sul mio account <br>Chiudo social <a href="https://t.co/GMkxsdZsct">https://t.co/GMkxsdZsct</a></p>&mdash; Gianluigi Donnarumma (@gigiodonna1) <a href="https://twitter.com/gigiodonna1/status/879085097600921600">June 25, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...