G. Gattuso papasakojo apie visai kitą A. Pirlo pusę

Iš pažiūros - elegantiška asmenybė, pasižyminti itin ramiu būdu. Būtent taip futbolo pasaulyje yra matomas dabar jau karjerą baigęs 38-erių metų Andrea Pirlo.

Italas vakar oficialiai pranešė, kad baigia futbolininko karjerą. Paskutinė jo karjeros stotelė buvo "New York City", tačiau prieš tai saugas rungtyniavo Italijoje ir daugiausiai metų praleido "Milan" klube.

Būtent iš "Milan" laikų prisiminimais apie A. Pirlo dalijosi vienas didžiausių futbolo blogiukų Gennaro Gattuso. Tačiau italas pribloškė visuomenę - jis atskleidė, kad A. Pirlo mėgdavo krėsti šunybes ir nenustodavo juokauti, bet pats G. Gattuso visada išlaikė puikius santykius su juo.

"Jūs visi jį matote kaip vyrą angelu veidu, tačiau iš tikrųjų jis yra tikras k***s vaikas, visada juokaujantis ir nenustovintis vietoje", - pareiškė G. Gattuso.

"Vieną dieną, kai dar žaidėme Milane, aš valgiau ir palikau savo telefoną ant stalo, o jis jį paėmęs išsiuntė žinutę pasiūlydamas klubo pirmininkui (Galliani - red. past) mano seserį", - prisiminė G. Gattuso.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...