G. Jesusas: esame liūdni ir susierzinę

„Manchester City“ ekipa įkrito į duobę pačiu netinkamiausiu metu. Praėjusią savaitę pirmose ketvirtfinalio rungtynėse 0:3 pralaimėjo „Liverpool“ ekipai, o savaitgalį 2:3 nusileido ir „Manchester United“ komandai.

Jeigu „Man City“ būtų laimėjusi praėjusį susitikimą – jie būtų tapę „Premier“ lygos čempionais. Komandos puolėjas Gabrielis Jesusas atskleidė, jog šie du pralaimėjimai itin suerzino visą komandą.

„Esame liūdni ir susierzinę. Turėjome pripažinti dvi skaudžias nesėkmes svarbiausiose sezono rungtynėse. Žinoma, kad mūsų neramina pastarosios rungtynės. Bet negalime išpūsti burbulo iš to ir negalime pamiršti gerų dalykų, kuriuos padarėme iki dabar.

Turime iš to pasimokyti ir viską apsukti mūsų linkme vakaro rungtynėse ir „Premier“ lygoje“, - teigė brazilas.

„Rungtynėse su „Liverpool“ viskas priklausys nuo mūsų. Turime pradėti galvoti apie pergalę. Negalime galvoti apie trečią ar ketvirtą įvartį, bet apie patį pirmą, to kurio neįmušėme praėjusią savaitę.

Nuo pradžios iki pabaigos turime galvoti apie įvartį ir turime žaisti savo futbolą. Esame situacijoje, kurioje turime šansą patekti į pusfinalį ir laimėti „Premier“ lygos titulą dėl to, kad padarėme užtektinai jog to nusipelnytume.

Žaidėme labai gerai, turėjome nuostabių rungtynių prieš labai geras komandas. Negalime pamiršti viso to“, - pridėjo G. Jesusas.