G. Jesusas į aikštę gali grįžti jau šį savaitgalį

"Manchester City" sulaukė puikių naujienų - greičiau nei manyta į rikiuotę sugrįžo 20-metis puolėjas iš Brazilijos Gabrielis Jesusas.

Talentingas brazilas, sausio mėnesį atvykęs į "miestiečių" gretas, nuo pat pirmųjų rungtynių žibėjo komandoje, tačiau vasario 13-ąją patyrė traumą ir nerungtyniavo iki pat šiol.

Iš pradžių buvo tikimasi, kad jaunas futbolininkas iš Brazilijos nerungtyniaus iki pat sezono pabaigos, tačiau jo lūžęs pėdos kaulas sugijo greičiau nei manyta ir puolėjas jau netrukus galės rungtyniauti.

Pepas Guardiola spaudos konferencijoje sakė: "Jis jaučiasi vis geriau ir geriau. Šiandien jis treniravosi kartu su komanda. Jo sugrįžimas artėja ir dėl to esame labai laimingi.

Gabrielis kartu su komanda keliaus į "Wembley", o ten pamatysime, ar jis jau galės išbėgti į aikštę."

"Manchester City" į Londoną išvyksta kautis dėl patekimo į FA taurės finalą. Sekmadienį 17 valandą Lietuvos laiku "miestiečių" laukia dvikova su Londono "Arsenal".<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">SKILLS <a href="https://twitter.com/gabrieljesus33">@gabrieljesus33</a> <a href="https://t.co/4yRR1r01d4">pic.twitter.com/4yRR1r01d4</a></p>&mdash; Manchester City (@ManCity) <a href="https://twitter.com/ManCity/status/854609739375923200">April 19, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>