G. Pique rungtynių metu suabejojo E. Valverde taktikomis

"Barcelona" komandos senbuvis rungtynių metu su "Roma" bandė įspėti vyriausiąjį trenerį Ernesto Valverde, tačiau šis buvo įsitikinęs savo tiesomis ir to pasakoje katalonai baigė pasirodymą UEFA Čempionų lygoje.

Vakar Čempionų lygos ketvirtfinalyje buvo užfiksuota didžiausia šio sezono sensacija - trijų įvarčių pranašumą iššvaisčiusi "Barca" krito prieš "Roma" rezultatu 0-3 ir trečius metus iš eilės nepateko į pusfinalį.

Ispanijos televizija TV3 užfiksavo, kad esant rezultatui 2-0 Gerardas Pique priėjo prie E. Valverde ir šiam bandė paaiškinti, kad komanda žaidžia netinkamai.

Teigiama, kad gynėjas bandė įtikinti strategą greičiausiai atlikti keitimus ir pakeisti žaidimo stilių, tačiau E. Valverde nurodė gynėjui, kad tik jis yra atsakingas už viską ir darys tai, kas jam atrodo geriausiai.

Katalonų spauda tvirtina, kad po šio skaudaus pralaimėjimo E. Valverde prarado "Barcelona" komandos senbuvių pasitikėjimą. Tas pats Andresas Iniesta po atlikto keitimo liejo pyktį ir net nepriėjo prie stratego.