G. Ventura patvirtino, kad M. Balotelli turi realių šansų sugrįžti į Italijos rinktinę

Mario Balotelli gali sugrįžti į Italijos rinktinę. Naujasis Italijos rinktinės strategas Gian Piero Ventura paskelbė, kad nori pasikalbėti su skandalinguoju puolėju. Po daugybės nesusipratimų, skandalų ir prastų rungtynių M.Balotelli buvo praradęs vietą Italijos rinktinėje, tačiau Prancūzijoje jo karjeros kreivė ėmė kilti į viršų.

„Nice“ komandoje 26 metų puolėjas yra įmušęs 8 įvarčius.

Italijos rinktinėje jis nėra žaidęs nuo 2014 metų pasaulio čempionato.

„Prieš paskelbdamas kandidatų į rinktinę sąrašą kalbėsiu su M.Balotelli. Mums kalbėti apie jo techniką, bet kaip ir ankstesniems treneriams, tenka susidurti su keletu klausimų, kuriuos būtina aptarti“, – sakė G.P.Ventura.

Pasaulio čempionate Italijos rinktinė buvo eliminuota jau pirmajame etape. Keletas Italijos rinktinės žaidėjų kaltę vertė ir M.Balotelli, kuris esą blaškė komandą.

M.Balotelli yra žaidęs „Manchester City“, „AC Milan“ ir „Liverpool“ klubuose, tačiau čia jį lydėjo skandalai.

Per du pastaruosius sezonus „Liverpool“ ir „AC Milan“ komandose M.Balotelli įmušė du įvarčius. Dabar jau buvęs Italijos rinktinės treneris Antonio Conte niekada net nesvarstė kviesti puolėjo.

Po praėjusio sezono M.Balotelli prisijungė prie „Nice“ komandos ir keičia chaotiškos karjeros kryptį. Jam pavyksta gerai žaisti ir išvengti skandalų.

„Nėra jokių abejonių, kad Mario – talentingas žaidėjas. Neturiu prieš jį nieko blogo. Tačiau kiekvienas žaidėjas, ne tik M.Balotelli, turi aukotis dėl komandos ir su visais turėti tarpusavio supratimą. Yra tie, kurie įpratę tai daryti ir tie, kuriems tai svetima. Po pokalbio su Mario viską žinosiu“, – kalbėjo naujasis Italijos rinktinės treneris

Kovo 24 dieną Italijos rinktinė pasaulio čempionato atrankos rungtynėse priims Albanijos komandą, o tada žais draugiškas rungtynes su Nyderlandų rinktine.

lrytas.lt