Gabi: Europos lyga yra mėšlo gabalas

Madrido "Atletico" kapitonas Gabi yra labai nusivylęs savo komandos pasirodymu UEFA Čempionų lygoje ir vis dar kratosi minties, kad "matracams" savo žygį teks pratęsti Europos lygoje.

Diego Simeone auklėtiniai tarptautiniame fronte atrodo itin prastai ir po dvejų lygiųjų su "Qarabag" nuo antrąją C grupės vietą užimančio Londono "Chelsea" atsilieka keturiais taškais.

Stipriausiame Senojo žemyno turnyre liko sužaisti dar du turus, tad "Atletico" tebeturi teorinių šansų patekti į jo atkrintamąsias. Vis dėlto, didelių vilčių nepuoselėja net komandos kapitonas.

"Šiandien pasakyčiau, jog tai yra mėšlo gabalas", - apie turnyrą, kurį "matracai" laimėjo 2010 ir 2012 metais, atsiliepė Gabi.

"Kita vertus, Europos lyga man suteikė labai daug ir jeigu turėsime joje žaisti, mes ją laimėsime."

"Manau, kad dabar šansai (patekti į kitą ČL etapą - red. past.) yra labai maži. Esame nusivylę bei privalome būti savikritiški, nes nesugebėjome laimėti nė vieno mačo prieš "Qarabag".

"Atletico" taip pat nerodo stebuklų ir Ispanijos čempionate, kur nuo lyderio "Barcelona" atsilieka aštuoniais taškais bei užima ketvirtąją vietą.