Gabi: "Real" nėra geresnis už "Atletico"

Madrido "Atletico" kapitonas Gabi nemato priežasties, kodėl Antoine'as Griezmannas galėtų palikti "Rojiblancos" gretas ir tuo labiau išvykti į kitą sostinės ekipą - "Real".

A. Griezmannas yra linksniuojamas su "Manchester United" ir "Barcelona" klubais, tačiau "Real" prancūzu domisi dar nuo San Sebastiano "Real Sociedad" laikų.

Gabi, nepaisant to, kad "Atletico" pralaimėjo du UEFA Čempionų lygos finalus "Real" klubui ir Ispanijos pirmenybėse šiuo metu nuo jų turi 10 taškų atsilikimą, nemano, kad "Real" yra geresnė komanda už "Atletico".

"Šiuo metu "Real" nėra geresnis už "Atletico", - paklaustas apie A. Griezmanną siejančius gandus su "Real" atsakė Gabi.

Paprašytas pakomentuoti situaciją Ispanijos pirmenybėse, ispanas sakė: "Ne taip seniai mums teko sunkiai dirbti, kad pasiektume ketvirtąją vietą. Tačiau dabar esame arti trečios pozicijos ir šio sezono tikslo įgyvendinimo.

"Atletico" Čempionų lygos ketvirtfinalyje grumsis su turnyro naujoku "Leicester City". Gabi nemano, kad peržengti Anglijos čempionų barjerą bus lengva.

"Negalime nuvertinti "Leicester". Prieš keletą metų nuvertinti buvome mes, o tada sugebėjome pasiekti finalą ir būti be penkių minučių čempionais", - užbaigė saugas.