Gandų naujienos: ką rašo britų spauda?

Klubinis sezonas yra pačiame įkarštyje, tačiau žiniasklaidoje niekada netyla kalbos apie galimus žaidėjų persikėlimus. Portalas "EuroFootball.lt" dalinasi britų spaudos pranešimais.


"The Sun"

Londono "Chelsea" tikisi pradėti derybas su "Torino" dėl puolėjo Andrea Belotti, tačiau derybos nebus paprastos, nes "mėlynieji" pasiruošę pakloti 55 milijonus svarų sterlingų, o Turino klubas snaiperį sutinka parduoti tuo atveju, jei bus sumokėta visa išpirkos suma - 85 mln. svarų.

Antonio Conte taip pat didelį dėmesį sutelkęs į Madrido "Real" puolėją Alvaro Morata, kuris nėra patenkintas žaidimo laiku Ispanijos sostinės ekipoje ir greičiausiai vasarą norės išvykti.

Johnas Terry sulaukė itin pelningo pasiūlymo iš Dubajaus. "Dan Petrescu" klubas anglui siūlo vienerių metų kontraktą.

Londono "Arsenal" pasiekė susitarimą su kairiojo krašto gynėju Seadu Kolasinacu, kurio kontraktas su Gelzenkircheno "Schalke" baigiasi vasarą.

"Daily Mirror"

Sinisa Mihajlovičiaus teigimu, Joe Hartas nori ir kitą sezoną likti "Torino" klube, tačiau tai priklauso ne nuo jų ir futbolininko, o nuo "Manchester City".

Francko Kessie agentas tvirtina, kad "Atalanta" saugas nėra suinteresuotas tik į vieną klubą ir vasarą išklausys įvairių komandų pasiūlymų.

Liverpulio "Everton" artėjančią vasarą ruošiasi pakloti nemažą pinigų sumą už vieną geriausių šio sezono "Premier" lygos gynėjų Michaelą Keane'ą.

"Daily Mail"

"Everton" taip pat žvalgosi į puolėjo poziciją. "Irisai" artėja link susitarimo su San Sebastiano "Real Sociedad" dėl puolėjo iš Brazilijos Williano Jose.

Pepas Guardiola optimistiškai užsiminė apie Sergio Aguero ateitį "Manchester City" klube.

Marcas Overmarsas atsisakė paneigti gandus, jog jis gali tapti naujuoju Londono "Arsenal" sporto direktoriumi.

"Daily Express"

Pranešama, kad "Barcelona" planuoja tolimesnę komandos ateitį be Neymaro, kuris vasarą už rekordinę sumą gali persikelti į "Manchester United".

Madrido "Real" klubas pasiruošęs vasarą sudaryti konkurenciją Cristiano Ronaldo ir pasirašyti sutartį su Edenu Hazardu.

"Daily Star"

"Liverpool" nori pasirašyti sutartį su "Leipzig" saugu Naby Keita. Futbolininkas yra geidžiamas garsių Europos klubų, tačiau "Liverpool" yra pagrindiniai kandidatai įsigyti jį.

"Chelsea" susidomėjo ir "Porto" snaiperiu Rui Pedro. Jauno futbolininko kontrakte įrašyta 25 milijonų svarų sterlingų išpirkos suma.

Arsene'as Wengeras nepasiruošęs padidinti Alexio Sanchezo atlyginimo, kuris ir taip pat yra siejamas su išvykimo iš Londono "Arsenal" ekipos.

"Manchester Evening News"

Zlatano Ibrahimovičiaus agentas Mino Raiola nurodę, kad jo klientas dar sezonui "Manchester United" klube liks tuo atveju, jei komanda prasibraus į UEFA Čempionų lygos turnyrą.

"Manchester City" deda visas pastangas, kad artėjančią vasarą nukonkuruotų kitus klubus dėl "Monaco" jaunosios žvaigždės Kyliano Mbapppe įsigijimo.

Pasak pranešimų, "miestiečiai" traukiasi iš kovos dėl "Atalanto" saugo Fracko Kessie įsigijimo.