Geriausio Čempionų lygos pusfinalio žaidėjo rinkimai (apklausa)

Vienas laukiamiausių metų renginių artėja link pabaigos - UEFA Čempionų lygos turnyre vakar finišavo pusfinalio etapas. Kovoje dėl trofėjaus liko tik du klubai - "Liverpool" ir Madrido "Real" susigrums finale.

Pusfinalyje "Real" komanda bendru rezultatu 4-3 nugalėjo Miuncheno "Bayern", o "Liverpool" taip pat vieno įvarčio skirtumu (7-6) pranoko "Roma".

Portalas "EuroFootball.lt" sudarė žaidėjų sąrašą, kurie pretenduoja į geriausio Čempionų lygos pusfinalio žaidėjo titulą:


Keyloras Navasas - Madrido "Real" komandos vartininkas, kuris tapo daugiausiai smūgių šiame etape atrėmesiu vartų sargu (12). Kostarikietis pirmoje dvikovoje su bavarais turėjo gerų šansų atremti pirmąjį smūgį, tačiau atsakomoje dvikovoje buvo tas žmogus, dėl kurio "Real" ir atsidūrė finale.

Joshua Kimmichas - Miuncheno "Bayern" krašto gynėjas, pelnęs įvartį tiek Miunchene, tiek Madride. Vokietis žaidė pasiaukojančiai tiek gynyboje, tiek puolime ir neabejotinai buvo geriausias savo komandoje.

Mohamedas Salah - "Liverpool" krašto puolėjas, kurio pavardė šiuo metu yra aptarinėjama visame pasaulyje. Vakar egiptietis pasireikšti daug negavo, tačiau fenomenalus žaidimas pirmoje dvikovoje buvo priežastis, kodėl jis šiame sąraše - du įvarčiai ir du rezultatyvūs perdavimai.

Roberto Firmino - "Liverpool" puolėjas, kuris stipriai prisidėjo prie komandos patekimo į finalą. Brazilas pirmoje dvikovoje su "Roma" taip pat pelnė du įvarčius ir atliko du rezultatyvius perdavimus, o vakar įvykusioje dvikovoje dar prisidėjo ir prie pirmojo įvarčio. Brazilas savo darbštumu pasižymėjo ir gynyboje.

Edinas Džeko - "Roma" komandos puolėjas, kuris buvo aktyvus tiek pirmoje, tiek antroje dvikovoje su "Liverpool". E. Džeko pasižymėjo abu kartus ir taip pat atliko daugiausiai smūgių tarp visų pusfinalyje dalyvavusių žaidėjų. Bosnis nusipelnė vietos sąraše.

Kviečiame atiduoti savo balsą šioje apklausoje:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...