Geriausio savaitės futbolininko rinkimai (apklausa)

Portale "EuroFootball.lt" - nauja rubrika. Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas kiekvieną savaitę savo lankytojams ir toliau pateiks penkių futbolininkų pavardes, kurie pretenduos tapti geriausiu savaitės žaidėju.

Žaidėjai yra renkami tik iš pagrindinių penkių Europos futbolo lygų - Ispanijos, Anglijos, Italijos, Vokietijos ir Prancūzijos. Šį savaitgalį buvo įspūdingų pasirodymų - pradedant nuo Ivano Perišičiaus "hat-tricko" užbaigiant fenomenaliu Davido De Gea pasirodymu vartuose.

Pirmoji pavardė šiame penketuke - Londono "Chelsea" krašto puolėjas Edenas Hazardas. Belgas kaip ir jau įprasta šį sezoną turėjo dar vienas puikias rungtynes - futbolininkas pasiekė du įvarčius ir padėjo "mėlynųjų" ekipai iškovoti itin svarbią pergalę prieš "Newcastle" kovoje dėl titulo. (VIDEO)

Kitas kandidatas  - pagaliau puikias rungtynes sužaidęs ir po truputi savo geriausią sportinę formą atgaunantis Philippe Coutinho. Nors ir Roberto Firmino smeigė du įvarčius į "Brighton" vartus, tikrasis "Liverpool" lyderis buvo P. Coutinho - jis atliko du rezultatyvius perdavimus ir pelnė puikų baudos smūgį. (VIDEO)

Tarp kandidatų atsidūrė ir "Liverpool" klubui puikiai pažįstama pavardė - Iago Aspasas. Ispanijos rinktinės puolėjas apturėjo puikias rungtynes prieš "Barcelona" "Camp Nou" tvirtovėje. I. Aspasas įvarčiu ir puikiu rezultatyviu perdavimu prisidėjo prie Vigo "Celta" lygiųjų su katalonais. Puolėjas visą susitikimą nedavė ramybės "Barcos" gynybai ir buvo itin pavojingas kontratakų metu. (VIDEO)

Šį kartą puikias rungtynes Milano "Inter" ekipos gretose turėjo ne tik Mauro Icardi, bet ir Ivanas Periščius - kroatas buvo pagrindinis triuškinančios pergalės prie "Chievo" kalvis, leidęs laimėti rezultatu 5-0. Krašto puolėjas rungtynes užbaigė "hat-tricku" - nei vienam žaidėjui iš stipriausių penkių lygų sąrašo šį savaitgalį pelnyti trijų įvarčių nepavyko. (VIDEO)

Paskutinė kandidatų sąrašo pavardė - Davidas De Gea. "Manchester United" vartininkas sužaidė vienas įsimintiniausių rungtynių jo karjeroje - ispanas prieš "Arsenal" praleido vieną įvartį, tačiau jis buvo pagrindinė "raudonųjų velnių" ekipos priežastis, kodėl "kanonieriams" nepavyko iškovoti bent lygiųjų. Užtenka paminėti vieną skaičių iš rungtynių - ispanas atrėmė net 14 varžovų smūgių ir pakartojo "Premier" lygos rekordą. (VIDEO)

Kviečiame išrinkti savo geriausią savaitės žaidėją, už kurį bus galima balsuoti iki vidurnakčio. Rytoj savaitės žaidėjas bus paskelbtas portale, o apie jį bus galimybę papildomai sužinoti 3-5 negirdėtus jo gyvenimo faktus.