Geriausio savaitės futbolininko rinkimai (apklausa)

Portale "EuroFootball.lt" tęsiasi nauja rubrika. Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas kiekvieną savaitę savo lankytojams pateikia penkių futbolininkų pavardes, kurie pretenduoja tapti geriausiu savaitės žaidėju.

Žaidėjai yra renkami tik iš pagrindinių penkių Europos futbolo lygų - Ispanijos, Anglijos, Italijos, Vokietijos ir Prancūzijos. Šį savaitgalį išskirtinių individualių pasirodymų užfiksuoti nepavyko, tačiau keletas futbolininkų buvo itin naudingi savo komandai.

Pirmoji sąrašo pavardė - Cristiano Ronaldo. Praėjusią savaitę savo penktąjį "Auksinį kamuolį" atsiėmęs "baltųjų" ekipos lyderis pagaliau sužaidė puikias rungtynes Ispanijos pirmenybėse. Portugalas pelnė du įvarčius ir nuolatos grasino "Sevilla" vartams. C. Ronaldo galbūt būtų įsirašęs ir "hat-tricką" į savo sąskaitą, tačiau Zinedine'as Zidane'as prieš išvyką į pasaulio klubų taurę nusprendė suteikti poilsio puolėjui - jis buvo pakeistas 76-ąją minutę. (VIDEO)

Antrasis sąraše - Londono "Tottenham" puolėjas Harry Kane'as. Pastaruoju metu kiek formą praradęs Anglijos rinktinės snaiperis taip pat kaip ir C. Ronaldo dubliu prisidėjo prie triuškinančios komandos pergalės prieš "Stoke City". Puolėjas per devynias minutes pasiekė du įvarčius ir dar penkis kartus patikrino varžovų vartininko budrumą. (VIDEO)

Puikias rungtynes turėjo ir šį sezoną gana patikimai gynyboje rungtyniaujantis "Manchester City" gynėjas Nicolas Otamendi. Argentinietis ne tik savo darbu gynyboje padėjo "miestiečiams" pasiekti itin svarbią pergalę Mančesterio derbyje, bet ir 54-ąją minutę pelnė įvartį po standartinės situacijos, kuris buvo pergalingas šioje akistatoje. (VIDEO)

Savaitgalį "Monaco" klubo gretose tikru išsigelbėjimu tapo Guido Carrillo pasirodymas aikštėje. "Monaco" vienu rungtynių momentu atsilikinėjo rezultatu 2-0, tačiau 70-ąją minutę varžovai įsimušė į savus vartus. Tada iniciatyvos ėmėsi G. Carrillo - argentinietis, aikštėje pasirodęs po pirmojo kėlinio, per tris minutes (85 ir 88 min) pasiekė du įvarčius ir išplėšė komandai pergalę rezultatu 3-2. (VIDEO)

Paskutinė pavardė šiame sąraše - "Freiburg" puolėjas Nilsas Petersenas. "Koln" prieš "Freiburg" pirmavo rezultatu 3-0, tačiau pastarieji sugebėjo išplėšti pergalę rezultatu 4-3. Pagridinis šios pergalės kalvis ir buvo N. Petersenas - vokietis 39-ąją minutę sumažino atsilikimą, o per pridėtą teisėjo laiką realizavo du 11 metrų baudinius ir kartu su komanda džiaugėsi dramatiška pergale. Jo sąskaitoje - "hat-trickas". (VIDEO)

Kviečiame išrinkti savo geriausią savaitės žaidėją, už kurį bus galima balsuoti iki vidurnakčio. Rytoj savaitės žaidėjas bus paskelbtas portale, o apie jį bus galimybę papildomai sužinoti 3-5 negirdėtus jo gyvenimo faktus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...