Geriausių "Serie A" sezono žaidėjų vienuoliktukas

Portalas "goal.com" pagal atskiras pozicijas sudarė geriausių "Serie A" čempionato žaidėjų vienuoliktuką.

Vartininkas: Samiras Handanovičius

Milano "Inter" vėl neblizgėjo, tačiau dar nuo prastesnių rezultatų ją išgelbėjo vartininkas iš Slovėnijos, pasižymėjęs atlaikytų 11 m. baudinių serija.

Gynėjas: Leonardo Bonucci

Trenerio bei taktikos pasikeitimas galėjo išmušti žaidėją iš vėžių, tačiau atsitiko priešiningai. Italas dar labiau sustiprino "Juventus" komandos gynybą.

Gynėjas: Kamilis Glikas

Užtikrintas lenko žaidimas prisidėjo prie "Torino" sėkmės. Po paskutinio turo "buliai" gali finišuoti 8 vietoje.

Gynėjas: Lorenzo Tonelli

"Empoli" klubas didelių aukštumų nepasiekė, tačiau savo gretose turėjo užtikrintai žaidžiantį 25 metų gynėją, kuris sezono metu kelis kartus pateko į turo rinktines.

Saugas: Antonio Candreva

Vienas "Lazio" lyderių sužaidė dar vieną puikų sezoną Romos komandos gretose.

Saugas: Paulis Pogba

"Juventus" žaidėjas, apie kurį šneka visas pasaulis. Trečiasis sezonas "Serie A" prancūzą iškėlė į naujas aukštumas.

Saugas: Radja Nainggolanas

Kovingasis belgas pranoko garsesnius komandos draugus Miralemą Pjaničių ir Daniele De Rossi bei daug prisidėjo prie "Roma" iškovotos antrosios vietos lygoje.

Saugas: Felipe Andersonas

Buvo vienas geriausių, o gal net ir geriausias lygos žaidėjas gruodžio-kovo mėnesiais. 22 metų brazilas tapo tvirtu "Lazio" ramsčiu.

Puolėjas: Jeremy Menezas

Košmariškas sezonas "Milan", tačiau ne toks prastas iš PSG atvykusiam 28 metų prancūzui, kuris žaidė itin užtikrintai pirmaisiais mėnesiais po atvykimo.

Puolėjas: Luca Toni

Ką vienuoliktuke veikia 38-metis žaidėjas? Viską pasako 20 pelnytų įvarčių pernai, ir 21 taiklus smūgis šiemet - tai išgelbėjo "Hellas Verona" nuo iškritimo.

Puolėjas: Carlosas Tevezas

Ko gero, šiuo metu pats pajėgiausias "Serie A" žaidėjas. 28 rungtynės ir 20 pelnytų įvarčių. "Juventus" darys viską, kad išsaugoti klubo snaiperį.