G.Freidgeimas šalčio nebijo: kai įšyli, viskas būna normaliai (VIDEO)

Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai rungtynėms su Panevėžio „Ekranu“ rengiasi spaudžiant šaltukui, tačiau yra nusiteikę iškovoti pergalę ir užsitikrinti Lietuvos čempionų titulą.

Mačas su panevėžiečiais šeštadienį prasidės 16 val.

Trečiadienį „Žalgirio“ futbolininkai žaidė LFF taurės turnyro ketvirtfinalio rungtynes, o jau ketvirtadienio rytą pradėjo pasirengimą dvikovai su „Ekranu“. Tuo pačiu futbolininkams teko susipažinti ir su paspaudusiu šalčiu - treniruotė vyko esant minusinei temperatūrai.

„Treniruotis truputį sunkiau, reikia daryti ilgesnį apšilimą, - apie pastarąsias treniruotes sakė gynėjas Georgas Freidgeimas. - Bet kai įšyli, viskas būna normaliai. Oras abiem komandoms bus vienodas, su nekantrumu laukiame rungtynių“.

„Žaidėjai apsipras. Nieko tokio, kad šalta, - neabejojo vilniečių treneris Andrius Skerla. - Aikštė lieka tokia pati gera, nemanau, kad tai įtakos žaidimą.“

Iki antrojo iš eilės Lietuvos čempiono titulo „Žalgiriui“ trūksta 3 taškų. Jei šeštadienį pavyks nugalėti „Ekraną“, įvykiai kituose stadionuose neturės jokios įtakos.

„Mūsų nuotaika gera, visi su nekantrumu laukiame šių rungtynių. Žinome, kokios jos yra svarbios, tad stengsimės šeštadienį nugalėti, - teigė A. Skerla. - Užduotys komandai lieka visada tos pačios - apsiginti ir įmušti įvarčius.“

„Žinome rungtynių svarbą. Pergalė atneštų čempionų titulą, tad esame labai rimtai nusiteikę, - pritarė G. Freidgeimas. - Orai nelepina, bet visi dirba gerai nusiteikę.“

Vidurio gynėjas trečidienį net nebuvo registruotas rungtynėms, tad turėjo retą progą atsikvėpti.

„Krūvis nemažas, sezono pabaigoje daugeliui jaučiasi nuovargis. Treneris turi didelį pasirinkimą žaidėjų, gali rotuoti, tai tik į naudą komandai“, - apie netikėtą išeiginę kalbėjo žalgirietis.

Būtent G. Freidgeimui šeštadienį gali tekti užduotis prižiūrėti pavojingiausią „Ekrano“ žaidėją - Elivelto. Vilniečiai yra išanalizavę šio brazilo žaidimą ir jau per ansktesniąsias rungtynes parodo, kad gali jį išjungti iš žaidimo.

„Reikia neduoti jam žaisti, priimti kamuolio, nesuteikti erdvės. Jei palieki erdvės, jis gali tuo pasinaudoti. Reikia būti arčiau jo, žaisti kibiau“, - taip sėkmės receptą apibūdino G. Freidgeimas.

zalgiris-vilnius.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...