"Gintra" džiaugiasi neregėtu sirgalių sujudimu - parduota 300 bilietų

Trečiadienį apie 13 val. bilietų platintojas į prekybą paleido istorinio UEFA moterų Čempionių lygos aštuntfinalio susitikimo tarp Šiaulių “Gintros-Universiteto” ir Barselonos “FC Barcelona” bilietus, o ši žinia kaip reikiant sujudino Lietuvos futbolo bendruomenę ir vos per kelias valandas jau buvo užfiksuoti įspūdingi pardavimai.

Informacija apie startavusią bilietų prekybą netruko pasklisti po įvairius internetinius portalus ir socialinius tinklapius, o futbolo aistruoliai nieko nelaukdami patraukė kuo greičiau išsirinkti geriausias vietas tribūnose.

Prabėgus tik kiek daugiau nei 5 valandoms nuo bilietų prekybos pradžios į istorines Lietuvos futbolo rungtynes buvo iššluota jau daugiau nei 300 bilietų.

“Labai didelis ažiotažas kilo jau vos paskelbus informaciją, kad aštuntfinalyje susitiksime su vienu garsiausiu futbolo klubu “Barcelona”, todėl panašių bilietų pardavimų buvo galima tikėtis. Žinoma, šiek tiek nustebome, kad jau per pirmąsias valandas viduryje darbo dienos kilo toks sujudimas, bet tai tik parodo, kad žmonės iš tiesų yra susidomėję šiomis rungtynėmis ir į Šiaulius ketina atvykti net ir iš Vilniaus, Kauno ar kitų miestų. Tuo pačiu visus raginu paskubėti, nes stadione vietų nėra itin daug”, – situaciją komentavo “Gintros-Universiteto” klubo direktorius Mantas Radavičius.

Kol kas visi bilietai kainuoja tik po 5 eurus, tačiau planuojama, kad jie brangs. Tai – dar vienas papildomas motyvas įsigyti bilietą iš anksto ir būti užtikrintam dėl savo vietos stadione.