H. Bellerinas atsiprašė "Arsenal" sirgalių

Hectoras Bellerinas atsiprašė po dar vienos gėdingos Londono "Arsenal" nesėkmės prieš Miuncheno "Bayern".

Vokietijoje pralaimėję rezultatu 5-1, "kanonieriai" į kitą etapą veikiausiai būtų patekę tik per stebuklą, tačiau jis irgi neįvyko. Anglijos sostinės futbolininkai lygiai taip pat buvo sudaužyti ir namuose.

Nenuostabu, jog pastarieji rezultatai itin papiktino komandos aistruolius, kurių dalis paliko stadioną dar iki finalinio teisėjo švilpuko.

"Man tikrai skaudu, nes mačiau anksti stadioną paliekančius sirgalius", - Bellerinas pasakojo oficialiam "Arsenal" tinklalapiui.

"Galiausiai mes žaidžiame dėl jų, norime, kad jie būtų laimingi, mus palaikytų, o matyti juos išeinančius taip anksti yra skaudu."

"Privalome atsiprašyti fanų, nes norime pasirodyti geriau. Mums tiesiog reikia mėginti juos nudžiuginti likusia sezono dalimi."

"Žinome, jog turime tiek pajėgius žaidėjus, tiek potencialą tam, kad sužaistume gerai, mums tiesiog reikia kiekvieną mačą žaisti taip, kaip pradėjome antradienį. Jeigu rodysime tokį futbolą, galime būti viršūnėje."

"Žinojome, kad atsitiesti mums bus labai sunku, tiesiog turime pažvelgti į save, pasimokyti iš šios situacijos bei susikoncentruoti ties šeštadieniu. Turime dar vienerias rungtynes, dar vieną turnyrą, kuriame žinome, jog galime pasirodyti gerai, ir mums reikia tam pasiruošti."

Šeštadienį "Arsenal" FA taurės ketvirtfinalyje susikaus su "Lincoln City".