H. Kane'as dar kartą įrašė savo vardą į Čempionų lygos rekordų knygą

24-erių metų Londono "Tottenham" puolėjas Harry Kane'as ir toliau savo puikiu žaidimu stebina Anglijos futbolo gerbėjus.

H. Kane'as vakar savo įvarčiu prisidėjo prie "Tottenham" lygiųjų su Turino "Juventus". Šiaurės Londono komanda atsilikinėjo rezultatu 0-2, tačiau H. Kane'as ir C. Eriksenas pasistengė, kad svečiai iš Italijos negrįžtu su neigiamu rezultatu.

Po įvarčio į Gianluigi Buffono ginamus vartus H. Kane'as įsirašė į Čempionų lygos rekordų knygą. Jis tapo pirmuoju žaidėju, pelniusiu devynis įvarčius per pirmąsias devynias savo rungtynes šiame turnyre.

Jis už nugaros paliko tokias futbolo žvaigždes kaip Didier Drogbą, Ronaldinho, Simone Inzaghi ir Diego Costa, kurie per per pirmąsias devynias rungtynes buvo pelnę po aštuonis įvarčius.

Be to, H. Kane'ui tai buvo septintasis įvartis šiame Čempionų lygos sezone, todėl jis pakartojo ir Steveno Gerrardo rekordą. Pastarasis iki šiol buvo daugiausiai įvarčių per sezoną šiame turnyre pelnęs anglas.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">9 - Harry Kane has scored more goals in his first nine Champions League appearances (9) than any player in the history of the competition, ahead of Ronaldinho, Simone Inzaghi, Didier Drogba &amp; Diego Costa (8). Greatest. <a href="https://twitter.com/hashtag/JUVTOT?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#JUVTOT</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/UCL?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#UCL</a> <a href="https://t.co/b7RCpdRrwn">pic.twitter.com/b7RCpdRrwn</a></p>&mdash; OptaJoe (@OptaJoe) <a href="https://twitter.com/OptaJoe/status/963527349760294912?ref_src=twsrc%5Etfw">February 13, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...