H. Moreno įvartis per pridėtą laiką atėmė pergalę iš portugalų (VIDEO, FOTO)

18 valandą Lietuvos laiku Kazanėje įvyko antrosios 2017 metų Konfederacijų taurės rungtynės.

A grupėje į kovą stojo Portugalijos ir Meksikos rinktinių futbolininkai. Intriguojančioje akistatoje nugalėtojas nepaaiškėjo - du kartus šiose rungtynėse pirmavę portugalai per pridėtą teisėjo laiką išleido pergalę iš savo rankų.

Rungtynių pradžia Kazanėje buvo itin blanki - meksikiečiai dominavo su kamuoliu, tačiau nei jie, nei portugalai jokių pavojingų smūgiu per pirmąsias 20 rungtynių minučių taip ir neatliko.

Pirmoji rimta proga buvo sukurta 21-ąją minutę, kai Cristiano Ronaldo smūgiavo ir pataikė į skersinį. Kamuolys sėkmingai atšoko prie portugalų žaidėjų ir žaidimas buvo tęsiamas - Pepe galiausiai nukreipė kamuolį į varžovų vartus, tačiau po vaizdo peržiūros jam buvo užfiksuota nuošalė.

29-ąją minutę pirmąjį pavojingesnę smūgį atliko Meksikos futbolininkai, kai Carlosas Velas smūgiavo visai šalia virpsto. 34-ąją minutę žiūrovai galiausiai išvydo pirmąjį įvartį - po puikaus Cristiano Ronaldo perdavimo vartininką išmaudęs Ricardo Quaresma išvedė portugalus į priekį.

Kiek vėliau tas pats R. Quaresma po dar vieno C. Ronaldo perdavimo galėjo pelnyti antrąjį įvartį, tačiau to nepadarė, o 42-ąją minutę Javieras Hernandezas išlygino rezultatą.

Atrajame kėlinyje žaidimas klostėsi identiškai - kėlinio pradžioje abi komandos žaidė itin pasyviai ir nesukūrė jokių pavojingų progų.

Pats įdomumas prasidėjo iki pagrindinio laiko likus žaisti 10-iai minučių - 85-ąją minutę Guilherme Ochoa įspūdingai atrėmė Andre Silvos smūgį galva, tačiau vos už minutės praleido antrąjį įvartį į savos vartus.

86-ąją minutę Alvesas Cedricas netikėtai sulaukęs kamuolio baudos aikštelėje stipriu smūgiu vėl išvedė portugalus į priekį. Tačiau šiose rungtynėse meksikiečiai taško dar nedėjo ir per pridėtą teisėjo laiką pasiekė dramatiškas lygiąsias.

Iki rungtynių likus žaisti vos minutei po kampinio galva pasižymėjo ir pergalę iš turnyro favoritų atėmė Hectoras Moreno.

Po Portugalijos ir Meksikos lygiųjų pergalę prieš Naująją Zelandiją pasiekę Rusijos futbolininkai tapo absoliučiais A lygos lyderiais. Antrajame šios grupės ture portugalai susikaus su rusais, o meksikiečiai - su Naujosios Zelandijos komanda.

Rezultatas:

Portugalija 2 - 2 Meksika
34' [1 - 0] R. Quaresma
42' [1 - 1] J. Hernandez
86' [2 - 1] A. Cedric
90+1' [2 - 2] H. Moreno

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">The <a href="https://twitter.com/hashtag/BUDMOTM?src=hash">#BUDMOTM</a> is <a href="https://twitter.com/Cristiano">@Cristiano</a>! <br><br>What question would you ask him about <a href="https://twitter.com/hashtag/PORMEX?src=hash">#PORMEX</a>? Reply to us and you could find out the answer! <a href="https://t.co/iDjsUFUtDS">pic.twitter.com/iDjsUFUtDS</a></p>&mdash; #ConfedCup (@FIFAcom) <a href="https://twitter.com/FIFAcom/status/876483324180647936">June 18, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...