"Hull City" patvirtino, kad S. Bruce'as derasi dėl darbo Anglijos rinktinėje

Į Anglijos "Premier" lygą grįžtanti "Hull City" patvirtino, kad vyriausiasis komandos treneris Steve'as Bruce'as derasi su Futbolo Asociacija (FA) dėl galimybės perimti Anglijos rinktinės trenerio vairą.

Po ne itin sėkmingai susiklosčiusio 2016 metų Europos čempionato iš rinktinės trenerio pareigų pasitraukė Roy'us Hodgsonas. Šalies žiniasklaidoje jau kurį laiką kalbama apie naujus kandidatus perimti nacionalinės komandos stratego vairą, tačiau oficialūs pranešimai kol kas nepasirodė.

Tarp kandidatų taip pat yra minimi Samas Allardyce'as ("Sunderland"), Eddie Howe'as ("Bournemouth") bei JAV rinktinės pergalių kalvis Jugenas Klinsmannas.

"Klubas gali patvirtinti, kad Steve'as Bruce'as neoficialiai pradėjo kalbėtis su FA dėl laisvos darbo vietos Anglijos rinktinėje. Jokių oficialių žinių iš Futbolo Asociacijos taip pat nebuvo sulaukta.

Tikimės, kad šios spekuliacijos greitu metu išsispręs ir FA pateiks savo poziciją. Steve'as yra labai svarbus mūsų klubui, ypač dabar, kai komanda grįžta į "Premier" lygą, - rašoma oficialiame "Hull City" klubo pareiškime.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...