Į "Barcos" sudėtį sugrįžo žvaigždžių duetas

Į "Barcelona" sudėtį atsakomosioms UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynėms sugrįžo Andresas Iniesta bei Lionelis Messi.

Ispanijos rinktinės saugą pastaruoju metu kamavo pakinklinės sausgyslės trauma ir komandos treneris Ernesto Valverde anksčiau abejojo, ar veteranas spės atsigauti iki akistatos su Londono "Chelsea".

Vis dėlto, jis 33-ejų metų futbolininką nusprendė įtraukti į pasirenkamų žaidėjų sąrašą.

Messi savo ruožtu taip pat praleido savaitgalio dvikovą su "Malaga", nes jo žmona pagimdė trečiąjį argentiniečio sūnų Ciro.

Čia viskas susiklostė be komplikacijų, tad snaiperis turėtų tikrai žengti į aikštę.

Būtent jis įmušė katalonų įvartį rezultatu 1-1 pasibaigusiame pirmajame mače Anglijos sostinėje, o rezultatyvų perdavimą tuomet atliko Iniesta.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"> Squad list<br> <a href="https://twitter.com/hashtag/Bar%C3%A7aChelsea?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#BarçaChelsea</a> <a href="https://t.co/7YgKzKnl1U">pic.twitter.com/7YgKzKnl1U</a></p>&mdash; FC Barcelona (@FCBarcelona) <a href="https://twitter.com/FCBarcelona/status/973631752395808776?ref_src=twsrc%5Etfw">March 13, 2018</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>