Į "Bayern" sugrįžęs J. Heynckesas: noriu, kad kad ši komanda ir vėl būtų vieninga

Miuncheno "Bayern" šiandien oficialiai pristatė į klubą sugrįžusį trenerį Juppą Heynckesą, kuris komandai diriguos iki šio sezono pabaigos.

72-ejų metų futbolo specialistas trenerio darbo nedirbo nuo 2013 metų, kai atsisveikino būtent su tuo pačiu "Bayern". Visgi po to, kai iš klubo buvo atleistas Carlo Ancelotti, J. Heynckesas ištiesė pagalbos ranką ir laikinam perima trenerio vairą.

Šiandien patyręs treneris buvo pristatytas spaudos konferencijoje ir turėjo pirmąjį susitikimą su komanda.

"Daug mano buvusių žaidėjų iš "Bayern", "Tenerife", "Real" ir "Athletic" klubų pasveikino su šiuo sprendimu", - apie sugrįžimą į futbolą užsiminė strategas. - Nepavandinčiau to savo sugrįžimu, tai yra tik pagalba tam tikram momentui".

"Carlo Ancelotti yra tikras džentelmenas ir nuostabus treneris. Bet kuriam treneriui gali nutikti tas pats, jei komandoje kažkas neveikia. Noriu,kad mano komanda būtų vieninga, žaidėjai žaistų vienas dėl kito ir sėkmės šiam klubui. Tai yra tai, ką aš noriu pamatyti iš kiekvieno", - tęsė J. Heynckesas.

J. Heynckesas tai pat atskleidė, kad nuo futbolo per tą laiką nebuvo atitolęs ir stebėjau daug tarptautinių rungtynių, o taip pat atskleidė, kuris klubas jam šiuo metu palieka didžiausią įspūdį.

"Per pastaruosius metus likau nustebintas tuo, ką daro mano buvęs klubas Madrido "Real". Jie turi puikų projektą ir komandą, iš kurios tikrai yra ką pasimokyti", - užbaigė strategas.